BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO/VIDEO: Fațada sediului Remin Baia Mare se dezintegrează, punând în pericol trecătorii

Fațada clădirii fostei Centrale a Minelor din Piața Revoluției a municipiului Baia Mare se dezintegrează văzând cu ochii. Situația nu reprezintă, din păcate, o noutate, deoarece și în trecut s-au mai înregistrat asemenea incidente. În cursul zilei de azi, 28 martie, noi bucăți de fațadă au căzut, punând în pericol trecătorii.

Conducerea companiei Remin, cea care deține la acest moment clădirea, a declarat în nenumărate rânduri că nu poate lua măsuri deoarece nu deține suficienți bani pentru a face reparațiile necesare.

La fața locului a ajuns un echipaj de pompieri, dar și un echipaj al Poliției Locale. Rămâne de văzut ce sancțiuni vor fi aplicate.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Informațiile ascunse de DSP Maramureș vi le oferim noi. Doi medici (Sighet și Baia Mare), un ambulanțier și un șofer al Ambulanței Sighet depistați pozitiv

Redactie

FOTO: Grav accident pe DN 19 Satu Mare – Sighetu Marmației, trei autovehicule implicate

Redactie

PE URMELE HOŢILOR DE LEMNE: Acțiuni complexe de control la Ocolul Silvic Poieni

Redactie

1 mesaj

mo martie 28, 2021 at 4:22 pm

Cum adica nu detinf suficient bani pentru a face reparatiile necesare? Dar bani pentru salariile celor din conducere sunt? Apropos de asta, ce companie e asta ce are doar conducere? Acestia sunt ultimii clienti politici ramasi? La fel si in cazul casei de cultura, au mai ramas cativa in conducere ce s-au trezit ca un fel de PROPRIETARI pe o cladire din care le vin salariile? Ciudata forma de organizare a unei companii a statului ROMAN nu credeti? Miroase a calai nespalati mentinuti in pozitii de catre alti calai, la randul lor nederanjati de alti calai…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.