Important

PROMOVARE: Județul Maramureș, parte a Rutei Caselor Memoriale din România

Cu sprijinul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, ducem mai departe povestea personalităților ilustre ale istoriei și culturii Maramureșului, a acelor oameni care, prin moștenirea lăsată, continuă să facă cinste județului nostru. Opt case memoriale din Maramureș au fost incluse în Ruta Caselor Memoriale din România, printr-o inițiativă de promovare a valorilor inestimabile ale culturii românești și universale.

„Este o mândrie să vedem că patrimoniul turistic al județului se bucură de importanța cuvenită, casele memoriale din Maramureș regăsindu-se printre cele mai valoroase repere culturale la nivel național. Onorarea memoriei marilor personalități este o dovadă a respectului față de trecut, dar și o datorie pe care o avem față de cei care au contribuit la renumele acestor locuri.”, a arătat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Te-ar putea interesa si

Mai mulţi maramureşeni reţinuţi pentru furt şi infracţiuni rutiere

Redactie

Vacanța de vară, în tabere de vară. Ce opțiuni au părinții care nu au cu cine să își lasă copiii

Vasile Dale

COMUNICAT / Ionel Bogdan: peste 1,5 miliarde de euro valorează proiectele pe care pe care lucrez pentru Maramureș de la preluarea mandatului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.