BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

COMUNICAT IPJ Maramureș: FILMUL EVENIMENTELOR – Unul dintre agresorii polițistului local a fost arestat preventiv. Ceilalți doi sunt căutați

În urma verificărilor până în acest moment în cazul agresiunii produsă pe strada Granicerilor din Baia Mare în seara zilei de 07 aprilie a.c., s-a stabilit faptul că altercația a început între persoana vătămată, în calitate de conducător auto, și un tânăr care, în calitate de pieton, s-a apropiat de mașina acestuia.

La scurt timp după începerea altercației o altă mașină a oprit în zonă și doi dintre ocupanții acesteia s-au implicat în altercație, în sprijinul bărbatului care era pieton, agresându-l pe șofer. Acesta nu a putut fi audiat și nu a depus plângere împotriva agresorilor până în prezent din cauza stării de sănătate, fiind internat în spital.

În urma verificărilor efectuate până în prezent, polițiștii au identificat trei tineri din Baia Mare, care sunt bănuiți de comiterea agresiunii. Unul dintre aceștia a fost găsit pe raza municipiului, iar polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de acesta, ulterior, în cursul zilei de azi fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. În continuare polițiștii desfășoară activități în vederea găsirii și celorlalți doi tineri implicați în agresiune.

În cauză fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ATAC VIOLENT: O CIUTĂ A FOST SFÂȘIATĂ DE CÂINII MAIDANEZI DIN BAIA SPRIE (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

AM AJUNS DE RÂSUL LUMII: Se fură tomberoanele pline cu gunoi din Baia Mare (foto/video cameră supraveghere)

Vasile Dale

INCONŞTIENŢĂ LA POIENILE DE SUB MUNTE / ACTUALIZARE: Un minor a fost filmat la volanul unei mașini de teren. Imaginile, postate pe Facebook. Poliţiştii s-au sezizat din oficiu şi au demarat cercetările (foto, video)

Vasile Dale

1 mesaj

mo aprilie 11, 2021 at 11:01 am

Pana la ora asta erau prinsi toti daca era agresat careva din anturajul gaborilor nationali. Posibil ca agresorii insisi sa faca parte din anturajul gaborilor nationali #numazic.
„.. nu a depus plângere împotriva agresorilor până în prezent din cauza stării de sănătate” – adevaru-i ca plangerea se poate face doar la sediul militiei nu-i asa? Bai ce jegosi..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.