Eveniment

RUTIERE: Impact în Baia Sprie, şoferi băuţi depistaţi în trafic

Ieri, 11 aprilie, în jurul orei 14.00, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.J. 184 a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
În urma verificărilor efectuate la fața locului polițiștii au constatat că o femeie de 29 de ani din Borșa, în timp ce conducea un autoturism din direcția Cavnic către Baia Mare, pe un sector de drum în curbă, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus din sens opus de către un tânăr de 20 de ani din Baia Sprie.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cauze.
Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Infracțiuni rutiere depistate în week-end de polițiștii maramureșeni

În week-end-ul care tocmai s-a încheiat polițiștii maramureșeni au identificat în trafic cinci bărbați care au condus după ce au consumat băuturi alcoolice.
Bărbații cu vârste cuprinse între 20 și 72 de ani toți din Maramureș, în urma testării cu aparatul etilotest au avut alcoolemia între 0,54 mg/l și 1,11 mg/l alcool în aerul expirat.
În patru dintre aceste cazuri polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, iar într-un caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, deoarece șoferul a condus un autovehicul neînmatriculat fără a deține permis de conducere și cu alcoolemie.

Te-ar putea interesa si

Pieton lovit de o ambulanţă pe bd. Republicii din Baia Mare – ACTUALIZARE

Redactie

Băimărean cu antecedente penale reținut de polițiști, arestat preventiv de judecători

Vasile Dale

FOTO: Intervenție preventivă în comuna Remeți din județul Maramureș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.