BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

WOWBIZ: Manelistul Blondu de la Timișoara, bătut la Vişeu de Sus, la o petrecere la care a fost invitat să cânte. Manelistul susține că presa centrală minte (actualizare)

Unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi, Blondu de la Timișoara, a avut parte, sâmbătă noaptea, de o experiență cât se poate de dură, invitat să cânte la o petrecere restrânsă.

Blondu de la Timișoara și un amic de-al său a fost invitat să cânte la o petrecere privată care a avut loc într-o cabană din Vișeu de Sus, în Maramureș.

Doar că acolo, fără să aibă nicio idee de ce se va întâmpla, ne-a explicat manelistul, a fost atras într-o capcană. ”Habar nu aveam că voiau să se răzbune pentru că, cică, nu l-am salutat respectuos acum ceva vreme pe sărbătorit.

M-au chemat să cânt, am mers cu un prieten de-al meu, iar acolo… Mi-au făcut-o”, ne-a spus, în exclusivitate, Blondu de la Timișoara, scrie wowbiz.ro.

Mai exact, ne-a povestit manelistul, după ce a cântat câteva melodii, au început problemele. ”Mi-au zis că mă calcă în picioare. Am fugit în cabană, m-am închis în cameră, eram hotărât să sar pe geam dacă sparg ușa. Mi-a fost frică pentru viața mea, credeam că mă vor omorî, mai ales că eram departe de lumea civilizată. Prietenul meu a pățit-o mai urât, s-a băgat pentru mine și l-au bătut rău de tot.

Am sunat la 112, le-am spus unde sunt, dar nu a intervenit nimeni, nu a venit nimeni să ne scape de acolo. Cu greu am fugit amândoi de la cabana aceea, noaptea… Nici acum nu înțeleg de ce mi-au făcut asta, ziceau că nu am fost respectuos cu ei, este o răzbunare oribilă, parcă trăim într-o țară de sălbatici”, ne-a mai spus Blondu de la Timișoara, decis acum să îi dea în judecată pe agresori.

Sursa: WOWBiz.ro.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În data de 11 aprilie, în jurul orei 04.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Leordina au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că o persoană a fost agresată fizic la o pensiune de pe raza localității Vișeu de Jos.

La fața locului, polițiștii au identificat apelantul, un bărbat de 33 ani din Timișoara și victima, un bărbat de 39 ani din județul Timiș.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că pe fondul unor neînțelegeri, bărbatul de 39 ani a fost agresat fizic de către mai multe persoane, fiindu-i provocate urme vizibile de lovire în zona feței.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiștii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Actualizare – Manelistul susține că ce de la Wowbiz sunt ”bătuți în cap”

În cursul serii trecute manelistul Blondul de la Timișoara susține că știrea prezentată de WowBiz și preluată de toate site-urile locale din Maramureș este de fapt FALSĂ. Acesta chiar a comentat pe paginile noastre susținând ”Băi Vasile scrie și tu adevărul. Ești bătut în cap și tu ca și cei de la WoWbiz? De bătaie e cam greu să iau eu, oriunde aș fi prietene!” a comentat manelistul Blondul de la Timișoara.

De altfel, informații noi despre acest caz ne-au venit și de la Vișeu de Sus. Oamenii de acolo susțin că nu l-au agresat pe manelist și că declarațiile ar fi fost date doar pentru a-și face ”reclama” în presa centrală.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Inconștiență dusă la extrem pentru un tată din Sarasău. Și-a pus copilul să conducă autoturismul!!!

Vasile Dale

IMPORTANT PENTRU IUBITORII SPORTURILOR DE IARNĂ: Se scumpesc abonamentele la schi

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Două minore de 13 ani prinse la furat într-un supermarket din zona Străzii Coșbuc

Vasile Dale

1 mesaj

Vlad Denisa aprilie 14, 2021 at 4:57 pm

Țărănimea își impune cuvântul prin toate aceste bătăi și violență fără niciun rost.La fel e și în Borșa…Ar fi cazul ca unii dintre noi să-și schimbe mentalitatea

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.