Eveniment

ÎN ACEST SEZON DE SCHI: Salvamontiştii maramureșeni au intervenit în 187 de cazuri, cu 181 persoane accidentate

Probabil ultimul weekend in care partiile de pe domeniile schiabile din judetul Maramureș vor fi deschise…
Atentie la diferentele de consistenta a zapezii in functie de ora.
Daca dimineata vorbim de un strat dur, care necesita canturi ascutite pentru control optim, incepand cu orele prânzului si dupa-amiaza zapada se inmoaie semnificativ, solicitand articulatiile picioarelor.
Recomandam schiorilor incepatori care mai vor sa incerce un ultim weekend inainte de inchiderea oficiala a sezonului de schi in Maramureș sa apeleze la un instructor autorizat si sa ramana doar pe partiile de incepatori marcate cu culoarea albastră.
De la inceputul sezonului de schi, salvamontistii de la SPJ Salvamont Maramureș au intervenit in 187 de cazuri, implicate fiind 181 persoane care s-au accidentat sau care au trebuit sa fie evacuate.


Practicarea sporturilor de iarna presupune responsabilitate, atat pentru siguranta proprie, cat si pentru a celor din jur!
Weekend placut si sănătate multă tuturor!

Te-ar putea interesa si

FOTO VIȘEU DE SUS și POIENILE DE SUB MUNTE – Se fură pădurile Maramureșului! 800 mc de lemn confiscat și amenzi aplicate de peste 176.000 lei

Vasile Dale

MINCIUNI DE FRICA NEVESTEI: Un băimărean s-a ales cu amendă după ce a mințit polițiștii că a fost tâlhărit. De fapt cheltuise banii pe… băutură

Vasile Dale

ACCIDENT ŞI ÎN COLŢIREA: Şapte victime după ce două maşini s-au ciocnit lângă biserică

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.