Recomandate

Din Maramureş, Orban îl apără pe Cîţu! E obligaţia premierului de a revoca din funcţia de ministru orice ministru care atacă premierul

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, îl apără pe premierul Florin Cîţu, după ce acesta l-a demis pe Vlad Voiculescu şi spune că orice ministru care dă declaraţii contra şefului Guvernului trebuie să aibă bagajele făcute.

„Este practic obligaţia premierului de a revoca din funcţia de ministru orice ministru care atacă premierul.

Orban: Orice ministru cu declarații împotriva premierului trebuie să aibă bagajele făcute
Dacă cineva vrea, din guvern, să dea declaraţii critice la adresa premierului, să scrie întâi demisia. După aia să dea declaraţii critice. Aici nu suntem într-o competiţie de vedetism, aici nu e război.



Între PNL, USR-PLUS, UDMR şi grupul minorităţilor există o înţelegere pentru România privioare la guvernarea ţării, nu e vorba de un campionat de orgolii. E vorba de o răspundere uriaşă pe umerii noştri, să guvernăm România.

Ca atare, orice ministru trebuie să ştie că în momentul în care a dat declaraţii contra premierului trebuie să aibă bagajele făcute”, a spus, sâmbătă, şeful PNL.

USR-PLUS a cerut şi schimbarea din funcția de premier a lui Florin Cîțu, după ce şeful Guvernului l-a revocat din funcția de ministru al Sănătății pe Vlad Voiculescu.

Orban a cerut o rezolvare rapidă a crizei politice
Prezent la Maramureş, acolo unde a făcut declaraţiile, Orban a mai spus că așteaptă o rezolvare rapidă a crizei politice în care ne aflăm.

„Există o înțelegere pentru România, nu este vorba de un campionat de orgolii, de vedetism2, a precizat Orban

Sâmbătă, președintele PNL, Ludovic Orban, se află în județul Maramureș. El a plantat puieți în comuna Șomcuța Mare și va vizita sediile unor companii care produc subansamble pentru avioane.

Sursa antena3.ro

Te-ar putea interesa si

GRAV ACCIDENT LA GROŞI / ACTULIZARE: Şoferul unui Renault, grav rănit după ce a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. Ce spun poliţiştii (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Tragedie în Baia Mare. Un adolescent a fost găsit spânzurat cu un lanț folosit la legarea animalelor – ACTUALIZARE (3)

Redactie

DNA Cluj: Fostul director al Penitenciarului Baia Mare, psihologul instituției și 4 agenți de poliție au fost trimiși în judecată

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult