Recomandate

GALERIE FOTO: Vasilică Ceterașu, instrumentistul care are o colecție impresionantă de mașini de lux


Vasilică Ceterașu, unul dintre cei mai carismatici instrumentiști a reușit să strângă o avere impresionantă din cântat. Muzicianul nu a fost singur, alături i-a stat soția s-a, iar acum se bucură de o casă superbă și mașini luxoase.

Vasilică Ceteraşu, cunoscutul violonist, a dobândit, cu soția lui, o avere de invidiat din cântat. Devenit unul dintre cei mai căutați instrumentiști la evenimente din ţară şi din străinătate, acesta are şi onorarii pe măsură aşa că a reușit să-şi construiască o vilă impresionantă, dar marea lui pasiune sunt mașinile, iar la acest capitol Ceteraşu nu s-a jucat.

Cântărețul și-a satisfăcut toate mofturile, iar acum se bucură de o colecție impresionanta.

Vasilică Ceteraşu este unul dintre cei mai cunoscuți dintre instrumentiști de la noi. Tânăr, haios şi cu carismă, face spectacol cu vioara pe oriunde merge. Împreuna cu soţia sa, Amalia, a strâns o avere de invidiat din spectacole, petreceri private, aşa că isi permit vacanţe de lux.

Pe principiul aşa părinţi, aşa fiu, nu vă gândiți că cei care i-au dat viață lui Ceteraşu sunt mai prejos decât el. Părinții instrumentistului au o casă spectaculoasă și imaginile din vila impresionantă au fost prezentate și la Showblitz.

Marea pasiune a lui Vasilică Ceteraşu par să fie, totuşi, mașinile. Are o colecție de mașini scumpe în curte.

„Am avut scandal cu toată familia de ce am dat atâția bani pe mașini. Deja am ajuns să cântăm pentru mașini”, povestește zâmbind Vasilică Ceterașu.

Sursa antena3.ro

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: ÎȘI BAT JOC ÎN VAMA URZICENI – Români întorși din Germania carantinați de un reprezentant al DSP care NU POARTĂ MASCĂ

Redactie

INTERVENŢIE ŞUGĂU: Un bărbat aflat la pădure accidentat după ce caii și căruța plină cu lemne au trecut peste el. A fost solicitat elicopterul SMURD – foto

Redactie

CAZ DE SCLAVIE BORȘA – Judecătorii maramureșeni i-au lăsat liberi sub control judiciar! Trei persoane reținute după ce au exploatat prin muncă forțată persoane cu dizabilități la Borșa.

Vasile Dale

1 mesaj

mo aprilie 17, 2021 at 1:57 pm

Si cu evaziunea fiscala cum sta? Sau baietii de la Sighet il acopera ca doar or avea si ei evenimente in familie?! Am vazut cum fac evaziune cu masinile, oare si la Vasilica tot aia i-o adus masini? Apropo nu se mai aude nimic de vreun rezultat al cercetarii interne ce-i vizeaza pe politai?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.