Eveniment

Cum l-a cucerit interpreta Andreea Ciocotișan pe soțul ei, Raul Bogdan…

Interpreta de muzică populară Andreea Ciocotișan și saxofonistul Raul Bogdan sunt împreună de mai bine de doi ani și pare să nu le lipsească nimic.

Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut pe scenă căci muzica este cea care le-a unit destinele, speră ei, definitiv. O operație la ochi pe care a suferit-o Raul în urmă cu doi ani i-a apropiat.

Artista a fost cerută în căsătorie chiar anul trecut, în ajunul Crăciunului și povestește că și-a cucerit viitorul soț, după ce i-a…gătit.

„Eram într-o formație în 2019, iar la începutul verii am căutat un alt saxofonist, așa l-am cunoscut pe Raul. El singur, eu singură, niciunul cu nicio intenție de a fi ceva mai mult între noi, doar colaboram foarte bine.

În toamnă, Raul a făcut o operație la ochi și, timp de câteva zile nu a putut deschide ochii. Eu fiind o persoană prietenoasă și încercând să mențin tot timpul o relație bună cu prietenii mei, l-am întrebat cum se simte și dacă are nevoie de ajutor.

Știind că locuiește singur și că nu se descurcă în perioada aceea l-am ajutat și i-am dus mâncare gătită de mine.

Atunci, zice el, nu i-a venit să creadă că mai exista în ziua de azi și fete care să nu fie pe interes material și să fie și o gospodină.

De atunci au început întâlnirile dintre noi tot mai dese și am decis sa formăm un cuplu până când, în noaptea de Crăciun, am avut o surpriza neașteptată. M-a cerut în căsătorie, a fost un plan “viclean” pus la punct de Raul”, a declarat intepreta de muzică populară, pentru Wowbiz.

Cum a decurs cererea în căsătorie
Deja la acel moment, Andreea și Raul se cunoșteau foarte bine, iar saxofonistul a știut exact cum să „regizeze” momentul.

„Mă cunoaște foarte bine și știa că un moment ca acesta eu îl doream sa fie doar între patru ochi. Ca în fiecare an de sărbători ne vizitam părinții.

În drum spre casa, gașca cu care eram întrebau ce ne-a adus “Moșul” de parcă ei ar fi știut despre ce urmează să se întâmple.

Ajunși acasă undeva în jurul miezului nopții eu am dat fuga la dressing să mă schimb pentru că urma să continuăm colinda la niște prieteni.

În tot acest timp Raul era foarte agitat (cred că nu știa cum să-și facă curaj), trecuseră deja 15 min în care el tot insista să merg să vad ce mi-a adus “Moșul”.

Când, în final, am ajuns lângă brad el era acolo, muta cadourile care erau puse de noi ca ornament, iar când s-a întors spre mine nu-mi venea să cred ce se întâmpla. M-a prins de mână și cu ochii înlăcrimați, m-a cerut de soție”, a mai povestit Andreea Ciocotișan.

sursa cancan.ro

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Fecior de fost procuror săltat după un scandal în Baia Mare. Iubita lui ar fi predat poliției droguri. Suspectul acuză polițiștii că l-ar fi agresat – actualizare

Vasile Dale

VIDEO / PROSTIE ÎN FORMĂ PURĂ: Doi tineri sigheteni s-au „distrat” azi noapte acționând dintr-o mașină la un megafon sunetul unei sirene de război, anunțând că ne atacă Rusia – ACTUALIZARE

Redactie

RESPECTAȚI VITEZA LEGALĂ! Acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră – 13 permise de conducere suspendate, 84 de sancțiuni contravenționale aplicate

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.