Maramuresul IstoricRecomandate

ULTRAJ JUDICIAR: Judecător de la Sighetu Marmaţiei, înjurat şi ameninţat cu moartea într-o scrisoare sosită pe faxul instituţiei

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei a fost înregistrat, la data de 07.04.2021, un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de ultraj judiciar, prevăzută de art. 279 alin 2 din Codul penal raportat la art 206 alin 1 din Codul penal, constând în aceea că pe numărul de fax a Judecătoriei Sighetu Marmaţiei, s-a primit un înscris, ce cuprinde, pe lângă injurii şi expresii obscene, ameninţări adresate persoanei vătămate M.L.A., judecător în cadrul Judecătoriei Sighetu Marmaţiei.
În cauză, la data de 15.04.2020, s-a dispus continuarea urmăririi penale şi luarea măsurii reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de numitul Ş.G., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj judiciar, prevăzută de art. 279 alin 2 din Codul penal raportat la art 206 alin 1 din Codul penal, iar la data de 16.04.2021 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de susnumit, şi tot la aceiaşi dată Judecătoria Sighetu Marmaţiei a dispus arestarea numitului Ş.G. pe o durată de 30 de zile.
Precizăm faptul că activităţile procedurale efectuate în timpul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, precum şi a principiului prezumţiei de nevinovăţie.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: O gospodărie din Ferneziu a luat foc. Pompierii intervin de urgență

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Trei mașini distruse pe strada Oborului din Baia Mare. Accident și în Lăpușel, pe DN1C

Vasile Dale

PRIMA VICTIMA IN MARAMURES: UN BORSEAN A FOST LUAT DE APE INCERCAND SA DESFUNDE UN PODET. A FOST GASIT MORT (INFORMATII IN PREMIERA/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.