Tara Chioarului

INFRACŢIUNI RUTIERE: Şofer băut la Şomcuta Mare şi bărbat fără permis de conducere la Ulmeni depistaţi de polițiștii maramureșeni în ultimele 24 de ore

Șomcuta Mare – la ora 21.10, în timp ce polițiștii efectuau serviciul de patrulare pe raza comunei Mireşu Mare au oprit pentru control un autoturism pentru verificări.
La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 43 de ani din comună.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă acesta a refuzat recoltarea.
În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Ulmeni – la ora 21.50 în timp ce efectuau serviciul de supraveghere și control trafic pe D.J. 108 A, în localitatea Ulmeni, polițiștii au oprit un autoturism pentru control.
La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 41 de ani din oraș.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

Ultima ora: O femeie gravida a cazut cu bicicleta in fata unei masini la Somcuta Mare (foto/video)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Bătaie ca-n filme pe Calea Mireșului din Șomcuta Mare. Polițiștii au chemat mascații (actualizare)

Vasile Dale

SOCANT: Femeie gasita moarta sub un pod din Iadara. Anchetatorii nu exclud violul urmat de crima

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.