Important

OASPETE SPECIAL: Ofițerul patruped Snow în vizită la grădinița „Ion Creangă” din Baia Mare

Ieri, copiii de la Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Baia Mare s-au bucurat de prezența unui oaspete mai special. Ofițerul patruped SNOW, însoțit de conductorul său, le-au făcut o vizită, împreună cu polițiștii de ordine publică și prevenire.
Polițiștii au povestit cu copiii despre regulile pe care trebuie să le respecte acasă și la grădiniță, dar mai cu seamă despre cele pe care trebuie să le respecte atunci când sunt pe stradă. De asemenea polițiștii au discutat cu ei și despre rolul și importanța regulilor în viața noastră a tuturor, modul în care acestea ne protejează de pericole.
Copiii au fost curioși și dornici să-și povestească experiențele trăite alături de părinții lor în trafic și modul în care circulă ei în calitate de pietoni. Sinceritatea lor a fost debordantă.


Marea surpriză a întâlnirii cu ei a fost bineînțeles SNOW, câinele polițist, cu care au avut ocazia să se joace și pe care fiecare copil a dorit să-l atingă și să imortalizeze momentul printr-o fotografie.
Întâlnirea cu copiii s-a realizat în două serii, cu participarea a 27 de copii, de grupă mijlocie și grupă mare.
Buna dispoziție a copiilor și bucuria provocată de întâlnirea cu SNOW, a fost de-a dreptul molipsitoare.
În perioada următoare, odată cu încălzirea vremii, polițiștii de prevenire vor mai organiza astfel de activități pentru a preveni victimizarea celor mici.

Te-ar putea interesa si

OPINIE: O știre de… doi lei

Vasile Dale

BILANŢ DECESE: 15 persoane s-au stins din viață în ultimele 24 de ore, total 346 de decese

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: COD PORTOCALIU – Râul Tisa a ieșit din matcă între Valea Vișeului și Lunca la Tisa. Zeci de gospodării sunt amenințate de furia apelor

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.