BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

TRAGEDIE ÎN MARAMUREȘ: O tânără de 23 ani a fost răpusă de coronavirus. Mama fetei a stat o lună la căpătâiul ei

Astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a anunțat faptul că la nivelul județului s-a înregistrat decesul cu numărul 901. Este vorba despre o persoană feminină, categoria de vârstă 20-29 de ani, cu comorbidități.

Conform surselor noastre, maramureșeanca avea 23 de ani și a fost internată la Spitalul Suport Covid din Baia Mare alături de mama sa, în urmă cu 30 de zile. Tânăra prezenta multiple comorbidități (handicap mental sever, fizic, epilepsie, pneumonie), nu a fost vaccinată împotriva COVID-19 în etapa a doua. Sursele noastre spun că familia tinerei ar fi refuzat vaccinul.

Cu toate că mama fetei s-a negativat, aceasta a rămas la căpătâiul fetei pe toată perioada internării în spitalul Suport Covid până la decesul acesteia.

Să mai spunem și faptul că în ultimele 24 de ore în județul Maramureș au fost confirmate pozitiv 10 persoane, dintr-un număr de 50 de teste RT P-CR prelucrate.

Te-ar putea interesa si

NENOROCIRE ÎN SĂSAR: Bărbat inconștient, transportat la spital după ce un lanț de tractare s-ar fi rupt și l-ar fi lovit în cap

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV / VIILE APEI: Un bărbat i-a tăiat gâtul colegului de muncă, în timpul serviciului. Agresorul, din Satu Mare, internat la psihiatrie pentru expertiză

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Un șofer a murit după ce un tânăr de 23 ani beat a intrat direct în mașina lui care circula regulamentar. Imagini înfiorătoare între Ocna Șugatag și Ferești (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.