BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

PERCHEZIŢII DOMICILIARE: Arme letale, muniţie, trofee de căprior, piei de mistreț, de urs şi de alte animale descoperite la un bărbat din Lăpuş

Astăzi, 29 aprilie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi si Substanțe Periculoase, împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Lăpuș, sprijiniți de lucrătorii S.A.S. și cei ai Serviciului criminalistic au efectuat două percheziții domiciliare la imobile ale unui bărbat de 38 ani din Lăpuș.

Cu această ocazie au fost identificate și indisponibilizate, ca deținute fără drept: două arme letale, un revolver a cărui marcă și calibru nu au putut fi identificate, o armă neletală de tir sportiv cu aer comprimat, o țeavă ghintuită, o arbaletă, un dispozitiv de vedere/ochire pe timp de noapte, 573 cartușe de diferite calibre, 9 săgeți, opt trofee de căprior, 5 piei de mistreț, două piei de urs, două piei de cerb, o piele de castor, o piele de lup, o piele cu pene, ale unui fazan, un trofeu urs, un trofeu de cerb, un trofeu cerb cu craniu, 4 kg carne de mistreț și un detector de metale.

În continuare, polițiștii continuă cercetări asupra bărbatului de 38 ani, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Te-ar putea interesa si

SOFER INCONȘTIENT: Doi tineri transportați pe DJ184 Baia Sprie – Cavnic în portbagajul unui autoturism (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

IARNĂ ÎN MIJLOCUL LUI MARTIE: Ninsoare viscolită în Pasul Prislop, circulaţie în condiţii de iarnă (VIDEO)

Vasile Dale

ACCIDENT ÎN JUDEŢUL SATU MARE: Maramureşean implicat într-un accident rutier. Biciclist vinovat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult