Maramuresul IstoricRecomandate

SIGHETU MARMAŢIEI: De ce nu face nimic Poliția legat de cei care parchează aiurea? Pentru că și ei fac la fel: autospecială de poliție staționată în stația de autobuz, agentul la cumpărături (actualizare)


În urmă cu doar câteva zile Sighet 247 publica un articol însoțit de fotografii prin care arătam că circulația rutieră din Sighet este blocată din cauza unor șoferi care parchează pe unde apucă: în zone cu oprirea interzisă, în intersecții, pe spațiile verzi distrugându-le, pe trecerile pentru pietoni și pe trotuare, blocându-le complet.


Dacă credeți că s-a schimbat ceva și că Poliția / Poliția locală fac ceva pentru a remedia situația, vă înșelați. Aceleași zone cu probleme sunt sufocate în continuare de mașinile parcate aiurea de cei pe care pur și simplu nu îi interesează de ceilalți participanți la trafic (vezi mai multe FOTO la baza articolului).

Dimineața Sighetul este inundat de autoturisme ale locuitorilor de pe sate, care vin și dau iama în oraș, îl blochează complet, ignorând toate regulile de circulație privind staționarea, iar după ora 16:00 aceștia pleacă înapoi pe sate și orașul se eliberează, traficul revenind la normal.

Din partea șefului Biroului Poliției rutiere Sighet nu mai avem nicio așteptare să remedieze ceva în acest sens. Ne așteptam să facă un plan privind combaterea fenomenului staționărilor ilegale, să instituie puncte fixe în anumite zone cu probleme etc. Dânsul nu iese din birou, sta și efectuează statistici – luna trece, salariul vine și pensia se apropie.

Ba mai mult, cum să te aștepți ca Poliția să facă ceva privind staționările și parcările ilegale din Sighet, când ei înșiși procedează la fel. Ieri seara (28 aprilie a.c.), la ora 20:30, un polițist aflat la volanul unei autospeciale de poliție Dacia Logan a parcat-o fix în stația de autobuz din cartierul Cuza Vodă din Sighet.

Desigur, vom auzi vechiul text că echipajul era în misiune. Cel care ne-a trimis fotografiile pe adresa redacției ne-a explicat că dl. agent a intrat la aprozarul din zonă și a efectuat cumpărături. După cum se vede și în fotografiile atașate, misiunea a fost îndeplinită: după 20 de minute de staționare ilegală a autospecialei, punga de plastic de 50 de bani cărată de agent este plină! Încă o lovitură dată grupării ecologiștilor care sunt profund anti-plastic!

Între timp, mai jos puteți vizualiza mai fotografii cu situația din Sighet: mașini parcate aiurea, trotuare blocate și trafic rutier gâtuit.

Sighet 247 a solicitat un punct de vedere cu privire la cele relatate în acest articol către IPJ Maramureș.

Sursa Sighet 247

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În urma apariției în mediul on-line a articolului cu titlul: „FOTO – De ce nu face nimic Poliția din Sighet legat de cei care parchează aiurea? Pentru că și ei fac la fel: Autospecială de poliție staționată în stația de autobuz, agentul la cumpărături”, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

Conducătorul autospecialei a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile art. 142 litera g din R.O.U.G. 195/2002 și sancționat de art. 99 alin 2 din O.U.G.. Totodată, au fost aplicate 2 puncte de penalizare.

Te-ar putea interesa si

PERCHEZIȚIE LA BORȘA: Mascații și polițiștii de la arme au descoperit 18 kg de artificii în gospodăria unor localnici

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO / VIDEO: Poliţia încalcă legislaţia rutieră în timpul deplasării pe şosele (ACTUALIZARE – CE SPUNE IPJ)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Un “bombardier” cu ”BăMăWezi” a lovit două mașini parcate. Era rupt ”în gură” de beat (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

mo aprilie 30, 2021 at 12:07 pm

Si cum ramane cu pata de imagine adusa institutiei de comportamentul cimpanzeului ajuns in uniforma statului si care a pus mana pe logistica achizitionata si intretinuta din bani publici? Ce urmeaza? Ciubuc cu masina institutiei, taximetrie… ah stai ca asta nu stim daca nu cumva se intampla deja, ca doar fiecare de unde munceste de-acolo traieste nu? cum era cel surprins cu bidoanele in benzinarie…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.