Important

Poliţiştii maramureşeni vă doresc să petreceți Sărbătorile Pascale cu pace și liniște sufletească, alături de cei dragi!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș vor fi la datorie pentru ca toți cetățenii să se bucure în liniște și siguranță de Sfintele Sărbători Pascale, iar prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid – 19 să fie respectate.

Peste 170  de efective vor acţiona, în medie, zilnic, în sistem integrat, împreună cu Jandarmeria Română, Poliția de Frontieră și cu celelalte instituţii ale statului cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice precum și în respectarea măsurilor de sănătate publică.

Astfel, polițiștii, în echipe mixte, jandarmi, polițiști locali, pompieri și reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, vor fi angrenați în centre comerciale, piețe, mijloace de transport în comun și terase, cu scopul de a verifica modul în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru a nu permite desfășurarea unor activități care pot duce la creșterea numărului de infectări.

„Apelăm cu încredere la responsabilitatea cetățenilor și la grija acestora de a evita aglomerările, de a purta corect masca de protecție, inclusiv în incinta lăcașurilor de cult și de a respecta măsurile dispuse de autorități. Vă dorim sărbători în pace, liniște și siguranță!„, transmit reprezentanţii IPJ Maramureş.

Te-ar putea interesa si

VACANŢĂ: Jandarmii maramureșeni, alături de copii cu sfaturi și măsuri preventive pentru siguranța lor

Redactie

Caravana TBIPay ajunge la Baia Mare – 3 decapotabile așteaptă să fie câștigate

Vasile Dale

Atmosferă de basm pe pârtiile din Maramureş. Turiştii, aşteptaţi cu oferte tentante pentru 5 nopţi de cazare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.