Un cititor din Țara Lăpușului ne-a trimis pe adresa redacției mai multe capturi cu foto dintr-o discuție pe care a avut-o în seara de Paști cu diacul (cântăreț bisericesc) al unei biserici din localitatea Strâmbu Băiuț.

”Diac din Strâmbu Băiuț care face apropouri la bărbați” este mesajul care a însoțit capturile foto. Întreaga discuție a avut loc pe o rețea de socializare.

ACTUALIZARE

Astăzi, un enoriaș din cadrul bisericii ortodoxe din Strâmbu Băiuț ne-a contactat declarându-ne faptul că bărbatul respectiv a fost dat afară din cadrul lăcașului de cult în urmă cu trei luni de zile. Motivul a fost tocmai faptul că ar le-ar fi propus astfel de ”servicii” sexuale mai multor persoane din zonă.

Acesta este cea de-a doua știre pe care v-o prezentăm astăzi, în Ziua de Paști, în care este implicat diacul unei biserici din Maramureș. În celălalt caz, diacul a fost implicat într-un accident rutier, el urcându-se la volan după ce a consumat băuturi alcoolice. Dar despre acest subiect vom reveni mâine cu detalii incredibile, firește în exclusivitate.

Citește aici toate detaliile

https://vasiledale.ro/2021/05/02/foto-video-exclusiv-un-diacon-din-viseu-de-sus-s-a-rasturnat-cu-masina-s-ar-fi-urcat-baut-la-volan/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.