BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO / VIDEO: Accident teribil între Cicârlău şi Buşag. O persoană inconştientă (actualizare)

Grav accident între Cicârlău şi Buşag. Un şofer s-a angajat într-o depăşire, care s-a dovedit a fi periculoasă, astfel că a ajuns într-u copac.

Un echipaj privat al ambulanței din Satu Mare aflată în trafic a oprit și a încercat să acorde primul ajutor până la sosirea forțelor de intervenție din Baia Mare.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că două autoturisme au intrat în coliziune, pe DN 1C Baia Mare – Seini, în zona localității Cicârlău, județul Maramureș, o persoană rămânând încarcerată, în stare de conștiență. Traficul este oprit pentru acordarea de îngrijiri medicale și cercetarea împrejurărilor producerii accidentului.



Se estimează reluarea circulației în 40 de minute.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi, la ora 12.42, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul ca pe D.E. 58, pe raza comunei Cicârlău a avut loc un accident rutier. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 27 ani din Berința, aflat la volanul unui autoturism, din direcția Baia Mare înspre Satu Mare, a intrat în coliziune laterală cu un alt autoturism, care s-a angajat în depășirea acestuia.

În urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat în afara părții carosabile și s-a izbit de un copac. La volanul acestuia a fost identificat un bărbat de 49 ani din Suciu de Sus, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Acesta a rămas internat sub supraveghere medicală.

Tânărul de 27 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar celălalt conducător auto nu a putut fi testat. În ambele cazuri au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

foto/video: Andrei Ansary

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Traficanţi de droguri şi de ucraineni, săltaţi de mascaţi în Maramureşul Istoric

Redactie

EXCLUSIV: Poliţia de frontieră a tras focuri de armă după jeep-ul unui poliţist (ACTUALIZARE)

Redactie

EXCLUSIV: Crimă îngrozitoare în Suciu de Sus! Poliţia în alertă (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult