BREAKING NEWSRecomandateTara Lapusului

ACTUALIZARE 2: 9 adulți și un copil de 5 ani blocaţi pe malul barajului Firiza. Persoană înecată în pârâul Bloaja, din Rușor (VIDEO)

Intervenţie pentru pompierii băimăreni în această seară. Ei au fost solicitaţi la Firiza, unde patru persoane au rămas blocate pe malul stâng al barajului Firiza.

ACTUALIZARE 1 – ISU MARAMUREŞ

Grup de persoane, posibil 4, blocate pe un mal al lacului de acumulare Firiza. Un echipaj cu barca se afla la fata locului. Din primele informatii, grupul a traversat lacul cu o barca, ce s-ar fi dezumflat ulterior si nu mai poate reveni in siguranta in punctul de pornire.

ACTUALIZARE 2 – ISU Maramureș

Operatiunea este aproape incheiata. In total, au fost 9 adulti si un copil de 5 ani. 5 adulti au fost adusi cu barca, de catre pompierii de la DP Baia Mare, iar 4 adulti si copilul au fost preluati de Salvamont MM. Toti sunt in stare buna. Grupurile vor face jonctiunea la baraj.

Bărbat înecat la Rușor

Pompierii intervin în această searăîn satul Rușor, unde în pârâul Bloaja s-a înecat o persoană. Se pare că este vorba despre un bărbat în vârstă.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 4 mai, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în albia râului Bloaja-Cavnic, în satul Rușor.

La fața locului a fost prezent și un echipaj SMURD, care efectuau manevre de resuscitare asupra bărbatului de 74 ani din Baia Mare, însă acesta a decedat.

Cadavrului bărbatului de 74 ani a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Medicii unei clinici private, vinovaţi de malpraxis. O familie tânără din Baia Mare, victima nepăsării

Vasile Dale

ACTUALIZARE ACCIDENT: UN BATRAN A FOST LOVIT PE O TRECERE DE PIETONI DIN BAIA MARE (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

COD ROȘU DE PLOI ȘI VIJELII LA MOISEI, SĂCEL. Sighetu Marmației, Ocna Șugatag, Giulești, Vadu Izei, Desești

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.