BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO EXCLUSIV / VIDEO: Explozie puternică într-un bloc din Sighetu Marmaţiei. Proprietarul apartamentului, transportat la spital cu arsuri la mâini şi picioare

O explozie puternică s-a produs cu puţin timp în urmă la Sighetu Marmaţiei. Explozia s-a produs la etajul trei al unui bloc, din cauza unei butelii. Cert este că tencuiala de pe bloc a căzut, geamurile s-au făcut ţăndări, două maşini parcate în imediata apropiere a blocului au fost avariate. În apartament locuieşte un bărbat de circa 60 de ani şi, deşi blocul este racordat la sistemul de gaz metan, acesta folosea butelia pentru gătit.

La faţa locului se află echipaje de pompieri, SMURD, ambulanță și poliţie.

Proprietarul apartamentului a fost transportat la Spitalul Municipal din localitate de un echipaj al Ambulanței cu arsuri la nivelul membrelor inferioare si superioare.

Şase persoane din două apartamente învecinate s-au autoevacuat.

La fața locului s-au deplasat reprezentanți ai Inspectoratului de Stat in Construcții, pentru a evalua integritatea structurală a blocului.

ACTUALIZARE – ISU MARAMUREŞ

Două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD, de la Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației, au intervenit ieri seară, în jurul orei 21.00, la o explozie neurmată de incendiu.
​Incidentul s-a produs într-un apartament dintr-un bloc situat pe bulevardul Independenței, din municipiu. În urma deflagrației, proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de circa 60 de ani, a fost rănit. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației. Șase persoane, din două apartamente învecinate, s-au autoevacuat din imobil.
​Explozia a fost provocată, cel mai probabil, de scăpările de gaze de la o butelie. Au fost afectate interiorul apartamentului, elemente de mobilier, un perete exterior și un autoturism parcat în apropierea imobilului.

Te-ar putea interesa si

Patru incendii lichidate de pompierii maramureșeni

Redactie

Slujbă în ucraineană la Mânăstirea Bârsana, în semn de solidaritate cu refugiaţii

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Băimăreancă sechestrată într-un apartament de pe strada Gării pentru a o viola. Suspectul dus la audieri (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.