BREAKING NEWSImportant

OPINIE: O știre de… doi lei

Ziariștii ageamii scriu de cele mai multe ori știri predefinite sau… la comanda unor interesați ai momentului. De doua zile, paginile Internetului sunt inundate cu o știre de… doi lei.

Un consilier local băimărean ar fi derulat un act comercial cu o entitate din subordinea municipiului Baia Mare. Ziaristul, plin de imbolduri între coaste, a răbufnit vulcanic și fără cea mai mică pregătire juridică s-a apucat să declare incompatibil nu doar pe consilier, ci și pe moșii și strămoșii lui.

Până la declararea stării de incompatibilitate e cale lungă. Asta vedem din exercițiul juridic al primarului in funcție (încă), care, în primă instanță, a fost condamnat la restituirea fabuloasei sume de aproape 27 miliarde lei (moneda veche) și, cu toate acestea, comandă asupra banului public, dar și manevrelor discreditării ale posibililor succesori în cabinetul ce a servit loc de desfășurare a unui flagrant (încă cercetat).

Fără să fim interesați în vreun fel de jocurile de culise ale micilor traseisti politici, putem concluziona că, deși ideea inițială nu a fost a edilului obligat să dea grămada mare de bani nejustificați statului român, cel ce a avut momentul de ”geniu” ar fi un foarte bun amic al primarului, dar cu convingeri politice liberale și cu loc de muncă pe la Senatul României.

Domnule parlamentar, lăsați aerul curat de munte să vă oxigeneze și sufletul și nu mai vindeți idei de doi lei celui ce poartă (în primă instanța) anatema de incompatibil.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Incendiu la o casă de pe str. D. Bolintineanu din Sighet

Vasile Dale

FOTO/VIDEO – Impact violent între două autoturisme în Şurdeşti. 2 răniți

Redactie

COVID-19: Trei persoane au decedat în Maramureș. Numărul morților a ajuns la 9 în Maramureș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.