BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

ACCIDENT RUTIER: Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost acroşat de o autoutilitară la Şieu

Ieri, 11 mai, ora 15:25, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat de 68 de ani din comuna Şieu cu privire la faptul că a fost victima unui accident rutier.
La fața locului polițiștii au constatat faptul că în timp ce bărbatul se afla pe D.J. 186 Şieu, într-o zonă în care se efectuează lucrări la drumurile publice, o autoutilitară l-a acroşat cu oglinda din partea dreaptă, iar ulterior aceasta a părăsit locul faptei.
Autoutilitara a fost identificată şi oprită în trafic de către un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei, ocazie cu care s-a stabilit că la volanul acesteia se afla un bărbat de 45 de ani din comuna Ieud.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Victima a fost transportată la Centrul de Permanenţă Dragomireşti pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de părăsire a locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

Acțiunea polițiștilor din Bogdan Vodă și Dragomirești

Ieri, 11 mai, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă și cei ai Poliției orașului Dragomirești au efectuat o acțiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere.
Polițiștii au verificat 28 de autovehicule și au constatat cinci contravenții, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de peste 4.000 de lei.
Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a trei permise de conducere.
Totodată, în cadrul acțiunii, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus dinspre centrul localității Bogdan Vodă înspre satul Bocicoel.
La volan a fost identificat un bărbat de 52 de ani din Bogdan Vodă, care a prezentat un permis de conducere care a ridicat suspiciuni privind autenticitatea.
În urma verificărilor s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals și complicitate la comiterea infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Mocănița în care se aflau peste 150 de turişti a deraiat pe Valea Vaserului. Circulaţia feroviară a fost blocată timp de două ore

Vasile Dale

IARNA: Vizibilitate redusă de ceață în partea de sud a municipiului Baia Mare, în Pasul Gutâi și pe Dealul Ștefăniței (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Un pompier din Borșa ar fi fost ”incendiat” accidental de un coleg la un grătar în sediul unității! Angajatul ISU a ajuns la Spitalul Județean Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.