Important

DE LA PROCREȘTINISM LA ÎNVIERE: Concert pascal la Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară

Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș și Consiliul Județean Maramureș, în parteneriat cu Facultatea de Litere din cadrul Universitatea Tehnică din Cluj Napoca – Centrul Universitar Nord Baia Mare și Corala Armonia organizează evenimentul ”De la Procreștinism la Înviere”.
Manifestarea cultural – artistică se va desfășura la Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară, în data de 15 mai 2021, începând cu ora 16.00 și include un concert pascal alături de o incursiune în hermeneutica lucrărilor muzicale religioase din perioada sărbătorilor Pascale.
Având în vedere situația creată de pandemia de COVID-19, organizatorii au luat toate măsurile necesare de prevenție și siguranță. Participanții sunt rugați să respecte toate normele legislative în vigoare referitoare la distanțarea socială și igiena personală. Purtarea măștii este obligatorie.

Te-ar putea interesa si

Primul proiect realizat în Maramureș prin PNRR, reabilitarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Sighetu Marmației, intră în linie dreaptă

Redactie

Neveste ameninţate şi bătute de soţi. Două ordine de protecție provizoriu emise ieri de polițiști

Redactie

Salvați Copiii România a acordat asistență umanitară pentru aproape 4.500 de copii

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult