Important

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FAMILIEI: Întâlnire virtuală cu poveşti pe platforma Google Classroom

Din 1993, an de an, pe data de 15 mai este aniversată Ziua Internațională a Familiei. Sărbătorită în mai multe țări de pe glob, aceasta are scopul de a sensibiliza opinia publică și de a sublinia importanța familiei.

Cu această ocazie, Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” Baia Mare, prin Serviciul Împrumut carte pentru copii și tineret, în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș și Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” vă invită vineri, 14 mai 2021, începând cu ora 08.00, la o întâlnire virtuală cu tema ”De ce familia este importantă?”.

Întâlnirea online, va avea loc pe platforma Google Classroom, unde se va citi povestea ”Maricica șoricica”, din cartea ”52 de povestiri cu animăluțe”. Povestea subliniază o dată în plus implicarea familiei în evenimentele importante din viața copiilor.

Activitatea va continua cu discuții pe tema poveștii, copiii încercând să explice, cu cuvintele lor de ce cred ei că este importantă familia. Cu această ocazie va fi prezentată și o vitrină de carte conținând cărți cu această temă, existente în fondul Secției pentru copii.

Te-ar putea interesa si

Reglementări noi în activitatea avocaților

Redactie

FURT CALIFICAT: Minor reținut pentru 24 de după ce a furat dintr-un magazin din Baia Mare

Redactie

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Copiii noștri au nevoie de condiții sigure în școli, nu de politică!”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.