Ieri, 16 mai, ora 10.03, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost mușcată de către un câine neînsoțit, care, inițial îi atacase câinele său.
La fața locului, a fost identificată apelanta, o femeie de 63 de ani, care a relatat faptul că imediat după ce a fost mușcată a apărut și proprietara câinelui neînsoțit, care a relatat apelantei că acesta scăpase din lesă.
Proprietara câinelui neînsoțit nu se mai afla la fața locului, fiind identificată ulterior ca fiind o femeie de 55 de ani din Baia Mare.
Deoarece victima acuza dureri la nivelul membrului inferior drept, a fost solicitată prezența unui echipaj din cadrul S.A.J. Maramureș, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriş” în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Proprietara câinelui nesupravegheat a fost sancţionată conform O.U.G. 55/2002, pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin.
În cauză se desfăşoară activităţi de cercetare, sub aspectul comiterii infracţiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenirea atacului canin asupra unei persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.