BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Accident grav la Şomcuta Mare, două victime încarcerate. O persoană a decedat (actualizare)

Grav accident de circulaţie pe DN 1C, la intrare în oraşul Şomcuta Mare. Au fost implicate trei autovehicule (dintre care un camion). În urma impactului două persoane au rămas încarcerate. La faţa locului au fost trimise echipaje de descarcerare, două echipaje SMURD, ambulanţa şi mai multe echipaje de poliţie.

Traficul rutier între Baia Mare şi Dej este oprit.

ACTUALIZARE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1C Dej-Baia Mare, la kilometrul 130+500 de metri, între localitățile Șomcuta Mare și Satulung, județul Maramureș, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule. Potrivit primelor date, două persoane sunt rănite, dintre care una este în stare gravă, ambele primind îngrijiri medicale la fața locului. Traficul rutier este oprit în totalitate pentru a permite intervenția echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a circulației în 45 de minute.
În ciuda eforturilor depuse, o persoană, o femeie, a decedat

La accidentul de pe E58, intre Satulung si Somcuta Mare au intervenit DP Baia Mare si P.L. Somcuta Mare, cu 2 autospeciale pentru descarcerare, 2 EPA SMURD si 1 TIM SMURD. Au fost 5 victime, dintre care 1 decedata, 2 transportate la spital cu EPA si TIM, iar 2 au refuzat transportul.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 17 mai, ora 08.50, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că între localitățile Șomcuta Mare și Satulung a avut loc un accident rutier.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că trei autovehicule au intrat în coliziune.

La volanul acestora au fost identificați trei bărbați de 59, 64 respectiv 69 de ani.

În urma accidentului a rezultat decesul unei femei de 57 de ani din Șomcuta Mare, care se afla pasageră într-unul dintre autoturismele implicate în accident și vătămarea corporală a doi dintre șoferi precum și a unui pasager.

Conducătorii auto de 69 respectiv 64 de ani au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, iar celui de-al treilea șofer i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Traficul rutier pe D.N. 1C a fost blocat aproximativ o oră și jumătate până la finalizarea cercetării la fața locului.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz și efectuează verificări sub aspectul comiterii infracțiuniilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

SCANDAL LA UN LICEU DIN SIGHET: Profesoară înjurată de doi tineri, jandarmii au intervenit

Vasile Dale

PMP cheamă partidele la semnarea unui pact pentru anularea pensiilor speciale și reducerea numărului de parlamentari

Vasile Dale

Ordine de protecție provizorii emise de polițiști pe numele a trei maramureşeni violenţi

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.