BREAKING NEWSRecomandate

FOTO / TRAGEDIE ÎN BAIA MARE: Un poliţist de la Rutieră a accidentat mortal un pieton (actualizare)

Un grav accident de circulaţie a avut loc în această după-amiază pe strada Victoriei din Baia Mare. Din primele informaţii reiese că un bărbat de 76 de ani, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii, fiind surprins şi accidentat de un autoturism la volanul căruia se afla un angajat al Poliţiei Rutiere Baia Mare. Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă şi a instituit manevrele de resuscitare la faţa locului. Din păcate după 45 de minute medicii au fost nevoiţi să declare decesul.

Ofiţerul de poliţie a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Acesta a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Colegii poliţistului de la Rutieră au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpă.

Actualizare – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 21 mai, ora 15 30 polițiștii din Baia Mare, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Victoriei din municipiu.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 38 de ani, a surprins și accidentat un bărbat de 76 ani din Baia Mare, care, în calitate de pieton, era angajat în traversarea străzii.

În urma accidentului rutier pietonul a fost transportat la spital, unde a decedat.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, ulterior fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Au incendiat intenționat brazii din fața unui magazin din Sighet. Doi suspecți reținuți de poliție

Vasile Dale

”Colindăm la Bastionul Măcelarilor” – evenimentul care aduce spiritul sărbătorilor în inimile oamenilor

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Trenul de navetişti Jibou – Baia Mare s-a defectat la Mireşu Mare. Elevii vor ajunge la cursuri cu cel puţin două ore întârziere

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.