BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Un şofer beat a plonjat cu maşina în balastiera Sarasău. Pasagerul s-a înecat (actualizare)

Incident în această după-amiază la circa 5 km de Sighetu Marmației. Un autoturism a căzut într-o balastieră, pe raza comunei Sarasău.

Conducătorul auto a reușit să iasă din autoturism și a încercat, inițial, să salveze pasagerul, dar nu a reușit și a sunat la 112. Între timp, mașină s-a scufundat la o adâncime de cel puțin 3 metri. La fața locului acționează personalul Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației, cu un echipaj de descarcerare, 1 EPA SMURD și o barcă. Echipajul de scafandri al ISU Maramureș se deplasează spre locul intervenției.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 23 mai, ora 18.38, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați cu privire la faptul că în zona unei balastiere din comuna Sarasău, un autovehicul a sărit într-un lac, iar o persoană a rămas captivă în habitaclul autovehiculului.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că un autovehicul de teren condus de către un tânăr de 28 de ani din comună, dispre Sighetu Marmației înspre Negrești-Oaș a derapat și a sărit cu autovehiculul în lac și s-a scufundat.

În urma accidentului șoferul a ieșit din autovehicul prin geamul lateral, iar pasagerul, un bărbat de 39 de ani a rămas captiv în autovehicul.

Polițiștii au testat șoferul cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1.01 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii împreună cu mai multe echipaje ISU, SMURD și cu ajutorul scafandrilor au procedat la recuperarea autoturismului precum și a corpului neînsuflețit al pasagerului.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 24 mai, ora 19.47, polițiștii Secției 6 Sarasău au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbatul de 28 de ani, care, duminică, 23 mai a.c., a căzut cu autoturismul condus de el, într-un lac din zona unei balastiere din comuna Sarasău, eveniment care a dus la decesul unui bărbat de 39 de ani, pasager în autoturism.

Bărbatul urmează să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 25 mai, Judecătoria Sighetu Marmației a admis propunerea  arestării preventive pentru 30 de zile față de bărbatul de 28 de ani, care, duminică, 23 mai a.c., a căzut cu autoturismul condus de el, într-un lac din zona unei balastiere din comuna Sarasău, eveniment care a dus la decesul unui bărbat de 39 de ani, pasager în autoturism

Te-ar putea interesa si

CARAMBOL LA RECEA / ACTUALIZARE: Trei victime, patru maşini implicate. Ce spun poliţiştii (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Cinci tineri şi-au văzut moartea cu ochii la Remeţi pe Someş. Se întorceau de la chef, iar şoferul era beat (ACTUALIZARE)

Redactie

CĂLINEŞTI / Tentativă de omor: Şi-a lovit vecinul cu o rangă din fier

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.