Eveniment

INFRACȚIUNI RUTIERE DEPISTATE DE POLIȚIȘTI: Cercetaţi penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat, fără permis de conducere și sub influența alcoolului

BAIA MARE – Ieri, 24 mai, ora 16.00, polițiștii Biroului Rutier au observat un autoturism care circula pe strada Gării din municipiu, dinspre Bulevardul București, înspre bulevardul Traian, care avea montată în partea din spate o plăcuță cu numărul de înmatriculare neconformă.
Polițiștii au procedat la oprirea autoturismului în cauză, iar în urma verificărilor au constatat faptul că autoturismul a fost condus de către un bărbat de 51 de ani din comuna Recea.
Totodată polițiștii au constatat faptul că seria șasiu corespunde cu cea trecută în certificat, numerele fiindu-i atribuite respectivului auto, dar a fost radiat din circulație.
În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

BORȘA – Ieri, 24 mai, ora 12.50, polițiștii au identificat în trafic, pe str. Bogdan Vodă, din Borșa, vehiculul de tip ATV fără a avea montate plăcuțe cu nr. de înmatriculare.
Conducătorul acestuia a fost identificat ca fiind un bărbat de 56 de ani din oraș, iar în urma verificărilor s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere.
Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Borşa, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Incendii violente la Sighetu Marmaţiei şi Satu Nou de Sus (actualizare)

Redactie

VIDEO: Poliţist amendat după ce i-a interzis unui bărbat să filmeze pe stradă, în Sighetu Marmaţiei

Redactie

INFORMARE DE PRESĂ CJSU MARAMUREŞ: 1.178 de persoane se află în 38 locații de carantinare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.