Eveniment

CU PATRU INFRACŢIUNI LA ACTIV: Tânăr din Bârsana, reţinut pentru 24 de ore pentru lovire sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu și distrugere

Ieri, 25 mai, în urma cercetărilor și investigațiile efectuate de către organele de cercetare ale poliției judiciare din cadrul Postului de Poliție Bârsana și în baza probatoriului administrat s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore a unui tânăr de 22 de ani din localitate.
Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu și distrugere.
În fapt, în 21 mai, în jurul orei 00.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că geamurile unui imobil din Bârsana au fost sparte.
La fața locului polițiștii au identificat apelanta, tatăl precum și bunicii acesteia.
Persoanele identificate au relatat faptul că tânărul a distrus geamurile imobilului, poarta de la intrarea în curtea imobilului, precum și aproximativ 10 m gard din lemn, a amenințat persoanele identificate, l-a agresat fizic pe tatăl apelantei, un bărbat de 45 ani, precum și pe bunicii acesteia, un bărbat de 81 de ani respectiv o femeie de 73 de ani.
În cauză urmează a se lua în continuare măsuri legale sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Dragomirești.
Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureș.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Percheziții – Importante cantități de droguri descoperite de ofițerii antidrog din Maramureș la Rona de Sus

Vasile Dale

FOTO – Două mașini s-au ciocnit la Sighetu Marmației – actualizare

Vasile Dale

FOTO/VIDEO – SCLAVIE LA BOZÂNTA MICĂ: Țiganii de pe malul Lăpușului răpeau oameni din gările CFR pentru a-i face sclavi. Îi țineau încuiați cu lacăte

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult