Important

ÎMPOTRIVA COMERŢULUI ILICIT: Acțiunea polițiștilor de Investigare a Criminalității Economice

Ieri, 27 mai, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat şi executat o acţiune pe linia contrabandei cu țigarete, precum și pe linia prevenirii, descoperirii și sancționării faptelor ilicite, săvârșite în domeniul comerțului cu produse alimentare și nealimentare.
În cadrul acțiunii au fost constatate șapte infracțiuni, din care șase pe linia Legii 86/2006, constând în aceea că în piețele de pe raza municipiului Baia Mare și Sighetu Marmației, au fost identificate șase persoane fizice care ofereau spre vânzare, țigarete de proveniență ucraineană.
În cauză au fost indisponibilizate 5.300 de țigarete în valoare de peste 3.000 de lei, bunuri care trebuiau suspuse unui regim vamal, precum și o infracțiune pe linia Legii nr. 84/1998, privind mărcile și indicațiile geografice, fiind indisponibilizate șase articole de îmbrăcăminte în valoare de 2.000 lei.
În continuare, sub supravegherea procurorului de caz, se efectuează acte de urmărire penală în vederea tragerii la răspundere a persoanelor implicate în săvârșirea infracțiunii de contrabandă constatată.

Te-ar putea interesa si

ANUNŢ VITAL: Furnizarea apei potabile sistată în Mocira pentru lucrări de reparaţii şi pe două străzi din Baia Mare din cauza unei conducte sparte – Actualizare

Redactie

RECOMANDĂRI ISU: PREVENIREA INCENDIILOR ÎN SEZONUL RECE

Redactie

PE DRUMURILE JUDEŢULUI: Un borşean va face puşcărie pentru infracțiuni rutiere. Opt dosare penale pentru conducere fără permis sau sub influența băuturilor alcoolice

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.