BREAKING NEWSEvenimentImportantNationalRecomandate

Cu cât mai lungă vacanța, cu atât mai mare economia, la Ștrandul Termal Tășnad

Plaja destinațiilor turistice s-a extins extrem de mult în ultimii ani iar acum se găsesc variante de concediu pentru toate gusturile și buzunarele. Raportul dintre cei care își petrec concediul în străinătate și cei care preferă destinații din România tinde să încline tot mai mult către primii din cadrul comparației.

O STAȚIUNE CARE ȚINE PASUL CU CEREREA TURIȘTILOR
Unul dintre motivele pentru care românii evită stațiunile din România este faptul că acestea au rămas în urmă din punct de vedere al activităților și serviciilor față de cele din extern. Nu este cazul la Tășnad, acolo unde Ștrandul Termal Tășnad continuă să aducă noutăți cu fiecare sezon și pentru fiecare categorie de turiști.
Dacă cei trecuți de prima tinerețe au parte de servicii de masaj și hidrokinetoterapie, pe lângă beneficiile terapeutice ale apei termale, cei mai tineri au la dispoziție un parc modern, recent inaugurat dar și terenuri de sport pe care le pot închiria pentru diverse competiții în cadrul competițiilor din grupul de prieteni, fie că preferă fotbalul, tenisul cu piciorul sau voleiul pe nisip.

MAI MULTE ZILE ÎNSEAMNĂ O ECONOMIE MAI MARE

Prețurile de la Ștrand Termal Tășnad sunt gândite de așa natură încât să fie accesibile pentru toate categoriile de persoane. Adulții plătesc 25 lei/zi, putând ieși și reintra în ștrand în aceeași zi, pe baza brățărilor de intrare, iar copiii plătesc doar 15 lei. Pentru cei care ajung la Ștrand Termal Tășnad doar după ora 16, tarifele sunt reduse, respectiv 15 lei adulții și 10 lei copiii, in intervalul luni-vineri.

Pentru cei care petrec un sejur mai lung la Tășnad, managementul ștrandului a gândit un sistem de taxare de tip abonament, în premieră pentru stațiunile de acest gen din România. Pentru familiile care au 3 zile consecutive de intrare, tarifele sunt de 24 lei/zi – adulții și 14 lei/zi copiii, iar cei care stau o săptămână au parte de prețuri și mai bune, respectiv 22 lei/zi adulții și 13 lei/zi copiii, pentru un abonament de 7 intrări.

Ștrandul Termal Tășnad are un program de funcționare de luni până duminică în intervalul 8:0 – 21:00

Te-ar putea interesa si

FOTO: ZONA IGNIŞ – IZVOARE: Acţiune a SPJ Salvamont Maramureș pentru salvarea unui bărbat care s-a tăiat cu drujba

Redactie

VIDEO: REABILITARE TERMICĂ DE MÂNTUIALĂ – 10.000 de euro sunt pagubele provocate de ploaie în apartamentul unui băimărean

Vasile Dale

Câinele de urmă Foxy, în acţiune după droguri în Gara CFR Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.