BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

FOTO, VIDEO EXCLUSIV / CRIMĂ LA RUŞOR: O femeie şi-a omorât în bătaie cei doi copii. Fetita avea 4 luni iar baiețelul 1 an si 9 luni (actualizare)

Crimă înfiorătoare la Ruşor azi, comisă de o femeie cu grave afecțiuni psihice. Aceasta și-a ucis cei doi copii, unul de 4 luni, celălalt de 1 an și 9 luni. Autoarea este în custodia poliției.

IPJ Maramureș a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că o femeie, cu grave afecțiuni psihice, a aplicat mai multe lovituri pe corp celor doi copii minori, fetiţă de 4 luni, respectiv băieţel de 1 an și 9 luni, provocându-le decesul.

De precizat că în weekend-ul viitor urma ca fetiţa să fie botezată.



ACTUALIZARE

Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, în data de 02 iunie a.c., ora 10.54, despre faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur doi copii prezintă probleme respiratorii severe.

În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii minori, în vârstă de un an și nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat.

La fața locului se deplasează o echipă complexă de cercetare, care vor efectua activități în vedere lămuriri tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Femeia l-a sunat imediat după tragedie pe soțul ei și i-a povestit tot ce s-a întâmplat. Se pare că mama celor doi copii acuza dureri de cap și luat medicație pentru așa ceva.

”M-a sunat și mi-a spus că a dat cu copiii de pământ. Am venit acasă. Nu a zis că îi e greu cu copiii, se văita că o durea capul. A fost la doctor și i-a dat medicamente pentru dureri de cap. Băiatul care m-a adus cu mașina a sunat la 112” a povestit tatăl copiilor.

Mama fetei care și-a omorât cei doi copii spune că fiica ei părea bine când a vorbit de dimineață cu ea la telefon.

”De dimineața am vorbit la telefon și era totul bine. Era doar ea cu copiii. Soțul era la lucru, să câștige un ban cinstit. nu i-am auzit niciodată certându-se. Stăm departe, numai la telefon vorbim. De dimineață când am vorbit, dădea de mâncare copiilor. Nu am crezut așa ceva. Numai ea stătea săraca cu copiii. Trebuia să mai stea și el cu copiii. Eu am vrut să vin să îi ajut, dar nu m-au primit, erau căsătoriți de 6 ani. Sâmbătă făcea botezul fetei care avea 4 luni”.

Te-ar putea interesa si

8 Martie, Ziua Femeii – Mesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș

Vasile Dale

„Starurile Viitorului” – O Simfonie a Talentelor la Teatrul Municipal Baia Mare

Vasile Dale

IMPACT DEOSEBIT DE GRAV: Persoana incarcerata dupa ce doua masini s-au ciocnit la Coltirea. Autoutilitara a luat foc, iar soferul a suferit arsuri (foto, video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult