Important

Galerie foto: Micuții de la Grădinița ”Otilia Cazimir” din Baia Mare au fost vizitați de jandarmii maramureșeni

Copilăria e vârsta la care cea mai profundă bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plina de lumină și armonie. În 2 iunie a.c., reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș au petrecut câteva ore în mijlocul copiilor de la grădinița „Otilia Cazimir” din Baia Mare.

Totul în cadrul proiectului educațional ”Solidari pentru o viață mai bună, lipsită de pericole”. Coordonatori, inițiatori proiect: director prof Georgeta Trif, prof Pavel Maria Oana, prof Florina Poduț Ardelean, prof Lazăr Iuliana Sanda, prof Bancoș Loredana, prof Mare Neluța, prof Petruș Mirela, prof Faur Bianca, prof Almasi Lilla, prof Crișan Elena, prof Vlaica Mariana, educ Purcar Anca.

Cei mici au fost încântați de prezența jandarmilor, au ascultat cu atenție deosebită recomandările primite pentru a fi în siguranță.



Cea mai mare bucurie pentru cei mici a fost Rey, câinele de serviciu, un frumos exemplar din rasa ciobănesc german care merge în misiuni de 7 ani şi este un partener de nădejde pentru plutonierul major Timar Daniel. Pentru militar, Rey este ca un membru al familiei, un câine inteligent, gata să-l apere atunci când se află în pericol.

Inocența, curiozitatea fără margini și exuberanța copiilor ne-au cucerit imediat și le mulțumim că ne-au făcut să ne simțim și noi „copii pentru o zi” !

Te-ar putea interesa si

24 IANUARIE: Sărbătorirea Unirii Principatelor, la Vișeu de Sus (FOTO)

Vasile Dale

METODA „ŞMEN”: Cum a fost înşelat angajatul unei firme de curierat

Vasile Dale

Călin Bota: Interesul foarte mare al administrațiilor locale pentru Programul Anghel Saligny demonstrează necesitatea și utilitatea lui

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult