BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV: JAF ÎN DEALUL COPALNICULUI – Doi bătrâni au rămas fără 50.000 de lei. Banii erau adunați pentru ”zile negre”. Poliția nu are niciun suspect (actualizare)

Așa cum v-am obișnuit în ultima săptămână continuă să vă prezentăm Maramureșul așa cum se prezintă el cu adevărat. Continuăm să vă prezentăm fapte oribile care sunt ținute departe de ochii jurnaliștilor maramureșeni și, implicit, de opinia publică. V-am prezentat în exclusivitate jaful de la Ocolul Silvic din Vișeu de Sus au au dispărut 120.000 de lei dintr-un seif (banii zilierilor), iată că astăzi vă vom prezenta un alt caz, tot ÎN EXCLUSIVITATE, care NU A FOST MEDIATIZAT. Până astăzi când cititorii noștri ne-au cerut ajutorul.

”Am sunat la 112 și ne-au spus că trebuie să aștept 30-60 de zile. Nu mi se pare normal. Cum nu mă pricep asta e, așteptăm. V-am cerut ajutorul pentru că în timpul ăsta se duc banii. Oamenii au 80 de ani și probabil nu prezintă interes pentru autoritățile statului. Erau banii adunați din pensii și ajutorul de la APIA” este strigătul de ajutor al cititorilor noștri.

Dar să revenim la caz. Conform informațiilor trimise de cititorii noștri dintr-un imobil din localitatea DEALUL COPALNICULUI au fost furați 50.000 de lei. ”Joia trecută, pe 27 mai 2021 s-a întâmplat totul. Poliția a fost la fața locului. Au vorbit cu toată lumea, fără a lua nicio declarație scrisă. Au revenit a doua oară cu un câine, de urmă cred că. Au intrat cu ei în imobilul din care s-au furat banii, după care au plecat până la casa unui vecin. De atunci nu s-a mai făcut nimic. Poliția ne-a spus că se așteaptă ordin de la procurorul de caz. Eu vă întreb pe dumneavoastră: așa e normal? Noi am sunat la 112 și ne-au spus că trebuie să așteptăm 30-60 de zile. Nu mi se pare normal. Cum nu mă pricep asta e așteptăm. V-am cerut ajutorul pentru că în timpul ăsta se duc banii”. În casa hoții nu au făcut mare deranj. Au furat doar borseta cu bani. Câinele din curte nu a lătrat, fapt ce demonstrează că e o persoană cunoscută. Din câte știu eu polițiștii nu i-au luat nici măcar o declarația celui la casa căruia s-a oprit câinele poliției. Efectiv nu știm ce să mai facem când vedem atâta lipsă implicare din partea organelor statului român” este mesajul primit de la cititorii noștri.



Așteptăm și o poziție oficială din partea reprezentanților IPJ Maramureș despre acest caz. Am dori totodată să aflăm dacă mai sunt astfel de fapte comise la nivelul județului Maramureș. Nu de alta, dar în doar o săptămână cam multe infracțiuni violente s-au petrecut în județul nostru. Să fie depășiți sau copleșiți polițiștii maramureșeni de fenomenul infracțional din Maramureș?

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

La data de 27 mai a.c., ora 10.52, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe raza satului Copalnic Deal a avut loc un furt din locuință.

La fața locului, polițiștii au identificat apelanta, o femeie de 79 ani din Copalnic Deal, care a relatat faptul că, în timp ce a plecat de la domiciliu împreună cu soțul ei, în jurul orei 08.30, la un teren situat la o distanță de aproximativ 150 m de locuință, persoane necunoscute au pătruns în imobil de unde au sustras o sumă importantă de bani, respectiv 40.000 lei.
Cercetarea la fața locului a fost efectuată de o echipă complexă, alaturi de care a participat și un cuplu chinotehnic, format dintr-un conductor câine și un câine de urmă.

În continuare, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Te-ar putea interesa si

IERI UMBLA CU COTORUL DE AMENZI PRIN INSPECTORAT: AZI adjunctul IPJ Maramureș confirmat pozitiv. Șeful DSP Maramureș – o imitație oribilă a ministrului sănătății, TĂTARU

Redactie

EXCLUSIV FOTO: CAPTIVI în războiul din Israel. 56 de pelerini din Maramureș și Gherla evacuați de urgență din Palestina în Ierusalim

Vasile Dale

A murit meşterul popular Dumitru Pop Tincu de la Cimitirul Vesel din Săpânța

Redactie

1 mesaj

mo iunie 7, 2021 at 9:13 am

Iarasi aia de la Suciu de Sus? Aia „batuti” de romi, pe care nici pana in ziua de azi nu i-au prins!? No poate inca asteapta maririle de salar! Pana atunci aparent fiecare e pe cont propriu!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult