BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Galerie foto/video: Tragedie în Lăpușel. Două persoane rănite, șoferul a decedat (actualizare)

Un accident de circulație a avut loc astăzi dimineață pe DN1C Baia Mare – Dej, pe raza localității Lăpușel.

Din primele informații se pare că în eveniment au fost implicate două mașini, iar una a fost proiectată în șanț oprindu-se într-un podeț. Două persoane au fost rănite, iar o persoană a rămas captivă în mașină.

La fața locului au intervenit două echipaje SMURD, un echipaj al pompierilor de la descarcerare și mai multe echipaje de poliție.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi 08 iunie, ora 05.37, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 1 C în localitatea Lăpușel s-a produs un accident rutier cu victime.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 80 de ani din Baia Mare, a pierdut controlul direcției de deplasare pe un tronson de drum în curbă la stânga, a părăsit partea carosabilă prin dreapta, a căzut într-un șanț, după care a lovit un capăt de podeț.

       În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a pasagerului de pe locul dreapta față, un bărbat de 48 de ani din Baia Mare. Aceștia au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest doar în modul pasiv rezultat rezultatul fiind zero,ulterior fiindu-i recoltată probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

ACTUALIZARE 2

Din păcate șoferul a decedat pe patul de spital.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV, FOTO, VIDEO: Bărbat decedat găsit într-o maşină, în spatele unui bloc din Baia Mare (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIDEO: Municipiul Baia Mare nu a platit nici un leu pentru manifestarea organizata cu ocazia zilei internationale a romilor

Vasile Dale

CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI: Memoriu din partea primarului din Vișeu de Sus pentru întrajutorarea turismului din zonă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.