BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Violatorul a doua adolescente din Borșa a dispărut fără urmă. Fusese internat la Psihiatrie, medicii l-au externat fără să anunțe poliția (SURSE)

Asa cum v-am obișnuit deja, site-ul nostru publică o informatie în premieră si despre cazul șocant petrecut la Borșa si prezentat în exclusivitate de www.vasiledale.ro pe 1 iunie 2021.

Vă reamintim ca doua adolescente (una de 18 ani, cealalta de 16 ani) au fost violate de un individ din Borșa într-o pădure.

Ei bine sursele noastre spun că suspectul in varsta de 38 ani a fost internat la sectia psihiatrie adulti a Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei pentru o expertiza de specialitate. De acolo acesta ar fi fost dus sub escorta la Baia Mare pentru alte proceduri de audiere, iar apoi a fost readus la spitalul sighetean.



Ce s-a intamplat mai departe este demn de un scenariu pentru filmele cu Stan si Bran. Suspectul a disparut fara urma!!! Politia habar nu are unde se ascunde si nici cum a parasit spitalul municipal, sectia psihiatrie!!!

Interesant este faptul ca sursele noastre spun ca individul ar fi chefuit cu prietenii prin Borsa in cursul zilei de ieri. Politia l-ar fi cautat astazi, insa fara niciun rezultat.

Aceleasi surse sustin ca ar fi fost dat in consemn la frontiera si in urmarire nationala.

Cele doua adolescente violate dar si familiile acestora sunt in stare de soc.

Ce spune Politia

În cadrul cercetărilor efectuate în dosarul penal privind pe bărbatul de 38 ani cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol pe raza orașului Borșa, acesta a fost internat cu acordul lui în Spitalul Sighetu Marmației la data de 02 iunie 2021, în vederea efectuării expertizei psihiatrice.

Cu toate că nu s-a efectuat expertiza psihiatrică, la data de 08 iunie 2021, bărbatul a fost externat, fără ca organele judiciare să fie anunțate.

În aceeași zi, aflând despre externarea din spital, lucrătorii Poliției Orașului Borșa, l-au citat pentru audiere, dar acesta nu s-a prezentat, context în care a fost emis mandat de aducere și nefiind găsit la locul de domiciliu și locurile cunoscute ca fiind frecventate, s-a solicitat emiterea mandatului de arestare preventivă, apreciindu-se că bărbatul se sustrage urmăririi penale.

Judecătoria Vișeu de Sus a emis mandat de arestare în lipsă pentru bărbatul de 38 ani.

Persoana este dată în urmărire națională și se efectuează activități specifice de căutare.

Daca il vedeti pe individ sunati imediat la 112.

Citeste si:

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Un șofer și-a ”parcat” mașina pe plafon în pădurea de lângă Tulghieș

Vasile Dale

ACCIDENT: IMPACT VIOLENT INTRE DOUA MASINI LA VISEU DE SUS. DOI ADULTI SI TREI COPII RANITI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Acuze grave de bullying la Seminarul Teologic Ortodox din Baia Mare. ”Un extraterestru venit de pe altă planetă care nu este capabil să se uite la el când vorbește!”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult