BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO EXCLUSIV: Fara permis – pustan de 16 ani bea bere la volan. Politistii au deschis dosare penale

In data de 7 iunie, politistii din Leordina au identificat pe o retea de socializare un videoclip postat la inceputul lunii iunie in care un tanar de 16 ani conduce un autoivehicul pe drumurile publice. In urma verificarilor s-a stabilit ca in noiembrie 2020 tanarul din Bistra a condus pe raza coumei Bistra un autoturism inmatriculat in Italia. La momentul respectiv in dreapta sa se afla fratele sau, un tanar de 16 ani, care l-a filmat in timp ce conducea in timp ce conducea pe DJ 185 pe directia Bistra – Valea Viseului. S-a masi stabilit ca masina respectiva apartine unui barbat de 46 de ani din comuna care in cursul lunii noiembrie 2020 si-a incredintat masina tanarului pentru a-l conduce pe drumurile publice.

In cauza politistii au intocmit doua dosare penale sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul fara a detine permis de conducere.

https://youtube.com/shorts/3TEF373J2PI?feature=share

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV: Accidente cu victime la Ciocotiș şi Baia Mare

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: GARDA DE MEDIU DOARME – Groapă de gunoi ilegală în zona stadionului din Cavnic. Zilnic se ard mizeriile și nu îi pasă nimănui

Vasile Dale

FOTO: O patrulă a Poliţiei Locale a acordat primul ajutor unei femei schizofrenice căzute în stradă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.