BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO/VIDEO BORȘA: Percheziții – Mascații caută pui de urși ținuți captivi

Deschinderi astăzi dimineață ale mascatilor la mai multe adrese din orasul maramuresean Borșa.

Conform surselor noastre acestia cauta animale salbatice, in special pui de ursi. Se pare ca acestia ar fi fost gasiti in muntii Maramuresului si muntii Rodnei si ar fi tinuti captivi.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș



Astăzi, 10 iunie, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Maramureș, în baza mandatelor emise de Judecătoria Vișeu de Sus, au efectuat trei percheziții domiciliare, la locuința și dependințele unui bărbat, de 59 de ani, din Borșa.
 
În urma verificărilor, au fost ridicate peste 40 de kg. de carne, ce par a fi de vânat, un exemplar de interes cinegetic din specia urs, femelă, cu vârsta de aproximativ 4 luni, o capcană tip „gură de lup”, prevăzută cu lanț și ancoră metalică, precum și alte bunuri.
 
Puiul de urs a fost examinat de către un medic veterinar, fiind predat reprezentaților Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Maramureș.


În continuare, se efectuează cercetări față de bărbatul de 59 de ani, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv deținerea în captivitate fără drept a unor specii de interes cinegetic.
 
Pe parcursul perchezițiilor, polițiștii S.A.E.S.P. au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș, polițiștilor din cadrul Grupei Canine și Poliției Borșa, precum și al comisarilor Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Maramureș.

Te-ar putea interesa si

INCIDENT ÎN BAIA MARE: Cum a fost avariată o mașină în timp ce aștepta la semafor (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Moroșenii au ignorat sfaturile ”specialiștilor” și au petrecut Crăciunul exact ca-n Maramureș: biserici pline, obiceiuri faine cu zeci de oameni

Vasile Dale

TRAGEDIE LA COSTENI: Un bărbat de 54 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult