BREAKING NEWSImportant

13 polițiști maramureșeni au jurat credință și vor intra în slujba cetățenilor

Azi , 11 iunie, 13 elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina au pășit spre drumul inițierii într-o carieră de poliție.

Astăzi a fost despre ei! O zi specială, plină de emoție, care o să rămână mereu întipărită în amintirile lor și a persoanelor prezente. 13 voci au Jurat credință patriei România, au jurat solemn să respecte legile și să își apere țara chiar cu prețul vieții.

Acest moment a fost emoționant pentru fiecare dintre ei, dar, cu mult curaj, și-au asumat o mare responsabilitate alegându-și această carieră. Pentru unii a fi polițist este un vis din copilărie, pentru alții este o pasiune descoperită pe parcursul vieții.

Mereu la datorie și în slujba comunității, cariera de polițist este o vocație, o onoare manifestată prin devotament.

Le dorim mult succes în continuare și îi felicităm pentru acest debut în carieră!

credit foto – IPJ Maramureș (menționăm că politicianul prezent la ceremonial l-am blurat pentru că în clipa de față individul nu reprezintă județul Maramureș, ci un partid politic. De altfel, ”tilicarul” de când a fost pus politic în funcția de prefect are zero realizări. În schimb are sute de ședințe foto prin întreg județul Maramureș)

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Consilierul local Curmei Irina Adriana a fost exclusă din PSD. I se impută că a atacat partidul și primarul și că soțul ei a preluat șefia la AUR Sighet

Redactie

EXCLUSIVITATE: AVERTISMENT – Imagini video dure din timpul misiunii de salvare a trei bărbați ucraineni din munții Maramureșului. Un cadavru a fost lăsat în munte

Vasile Dale

Forţele de ordine continuă acţiunile de prevenire şi limitare a infectării cu virusul COVID-19

Redactie

2 mesaje

NELU BUZURA iunie 14, 2021 at 9:11 pm

Ați menționat Bine cu privire la „tilicarul”, infiltrat în fotografie alături de noi polițiști ,țin să precizez că în trecut am apelat la Dînsul (la tilicar) pentru a obține sporul de 15% de la București ai angajaților pentru persoanele cu dizabilități grave ,în baza legii 153/2017 și HG 153/2018, dar ce sa vezi nu a făcut Nimic!!!
Am aflat că a este spor îl papă ceidi. Guvernul României sub forma de spor25% că sunt supuși la undele electromagnetice ! !!
Cît despre noi polițiștii, le urez succes și totodată le transmit două lucruri :1 să studieze legile și îndatoririle de poliție și 2 să nu fie aroganți!!!
MULT SUCCES!!!

Raspunde
NELU BUZURA iunie 14, 2021 at 9:16 pm

Ați menționat Bine cu privire la “tilicarul”, infiltrat în fotografie alături de noi polițiști ,țin să precizez că în trecut am apelat la Dînsul (la tilicar) pentru a obține sporul de 15% de la București ai angajaților pentru persoanele cu dizabilități grave ,în baza legii 153/2017 și HG 153/2018, dar ce sa vezi nu a făcut Nimic!!!
Am aflat că acest spor îl papă cei din Guvernul României sub forma de spor25% că sunt supuși la undele electromagnetice ! !!
Cît despre noi polițiștii, le urez succes și totodată le transmit două lucruri :1 să studieze legile și îndatoririle de poliție și 2 să nu fie aroganți!!!
MULT SUCCES!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.