BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

ACCIDENT ÎN BOCICOEL: Trenul regio Sighetu Marmației – Beclean pe Someș a lovit un autoturism

Ieri, 10 iunie, la ora 18.05, polițiștii Postului de Poliție TF Vișeu de Sus au fost sesizați despre faptul că la km CF 29+856, pe raza localității Vișeu de Jos, unul dintre trenurile regio, care circulă pe relația CF  Sighetu Marmației – Beclean pe Someș, a acroșat un autoturism.

La fața locului, polițiștii au constatat că la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată, semnalizată corespunzător cu indicator rutier “STOP” şi Crucea “Sf. Andrei”, un tânăr de 26 ani din Vișeu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, din direcția loc.Vișeu de Jos – loc.Bocicoel, a fost acroșat de un tren regio.

În urma impactului nu au rezultat victime.

La fața locului, polițiștii rutieri din Vișeu de Sus au testat atât conducătorul auto cât și mecanicul de locomotivă, rezultatul fiind zero in ambele cazuri.

Trenul regio implicat în evenimentul rutier a avut întârziere 16 minute.

Conducatorul auto a fost sancționat contravenţional de lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Viseu de Sus-Formațiunea Rutieră, conform OUG 195/2002, în valoare de 1.305 lei.

Locomotiva care tracta trenul  nu a suferit avarii . Autoturismul  a fost avariat în proporție de aproximativ 20%.  

Doi bărbați identificați în această noapte conducând sub influența băuturilor alcoolice

În această noapte, polițiștii din Groși și Ocna Șugatag au identificat în trafic pe raza localității Satu Nou de Jos și în Budești doi bărbați în vârstă de 33 ani din Baia Mare, respectiv 44 ani din Budești.

În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului de 33 ani rezultatul a fost 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat și în cel de al doilea caz 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat,  motiv pentru care ambii au fost conduși la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele ambilor bărbați sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Te-ar putea interesa si

Video – Unul dintre ucrainenii rămaşi pe munte a fost găsit mort de un cioban (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Elevii o iau razna în școli. După ce au aruncat scaune prin clasă, acum s-au filmat PRIZÂND … cretă! Totul la Școala Gimnazială Desești (VIDEO)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Impact între două maşini la Vivo

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.