BREAKING NEWSRecomandateTara Chioarului

FOTO EXCLUSIV: Criminalul din Berchez avea discernământ când și-a înjunghiat cu două cuțite amicul într-o horincie din Șomcuta Mare. A fost arestat preventiv

Tribunalul Maramureş a admis, în data de 10.06.2021, propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 10.06.2021, până la data de 09.07.2021 inclusiv, a unui inculpat în vârstă de 53 de ani cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor, prevăzute de art. 188 alin. 1 Cod penal.

“Pentru a dispune măsura arestării preventive, instanţa a reţinut existenţa unor indicii temeinice care justifică suspiciunea rezonabilă că inculpatul, în cursul nopţii de 29/30 mai 2021, aflându-se împreună cu victima în horincia din Şomcuta Mare, pe fondul consumului de alcool, a lovit-o pe aceasta cu un obiect contondent, posibil pumn, după care i-a aplicat lovituri cu un cuţit în zona capului şi a înjunghiat-o în inimă.

Folosindu-se de un al doilea cuţit, a lovit-o în abdomen, penetrându-i ficatul, loviturile aplicate conducând la decesul victimei.

După comiterea agresiunii, utilizând furtunul de la pompă, inculpatul a încercat, prin spălare, să şteargă urmele faptei. Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare”, a transmis pentru presă Tribunalul Maramureș.

Solutia pe scurt: Încheierea penală nr. 44/DL din 10.06.2021:În temeiul art. 226 Cod procedură penală şi a art. 223 al. 1 şi 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş în dosarul nr. 443/P/2021, şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului FODOR NICOLAE, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prev. de art. 188 alin. 1 Cod penal, pe o perioadă de 30 de zile începând cu 10 iunie 2021 până la 9 iulie 2021 inclusiv. Potrivit art. 275 al. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT PE DN 18 / ACTUALIZARE: Femeie de 75 de ani, accidentată de o maşină la Tisa. Femeia a murit pe patul de spital

Redactie

APAR ACCIDENTELE: Mașină distrusă pe bulevardul Republicii, o persoană rănită (VIDEO) – ACTUALIZARE

Vasile Dale

FOTO: Tânăr amendat după ce şi-a bătut joc cu o postare pe facebook de poliţiştii băimăreni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.