BREAKING NEWS Recomandate Tara Codrului

CA-N FILME: Două familii din Țicău s-au bătut pe ritmuri de manele. Au intervenit trupele speciale ale S.A.S. (actualizare)

A fost bătaie ca-n filme aseară în cartierul de rromi din localitatea maramureșeană Țicău. Conform primelor informați un bărbat alături de doi dintrei fiii lui au ascultat muzică la intensitate maximă. Doi dintre vecini au mers la ei și i-au rugat să dea mai încet muzica. De aici a început bătaia.

Cei 5 au început să se lovească reciproc dar și să distrugă diferite bunuri. În sprijinul celor două tabere s-au alăturat și alte persoane. Polițiștii de la Secția 3 Fărcașa s-au deplasat la fața locului. În sprijinul lor au venit și luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Maramureș. Doar mascații au reușit să îi liniștească.

Patru dintre cei implicați au fost duși la sediul Poliției Ulmeni. Aceștia au depus plângere penală. Totodată polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea liniștii și ordinii publice, lovire și alte violențe, distrugere și amenințare.

Actualizare – IPJ Maramureş

Aseară, 14 iunie, în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în localitatea Țicău a avut loc un scandal.

La fața locului, polițiștii au constatat că în fața unui imobil, a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane, pornind de la faptul că trei dintre acestea ascultau muzică la intensitate mare.

Scandalul a fost aplanat de către luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și polițiști din cadrul Secției 3 Fărcașa.

Patru persoane cu vârste cuprinse între 18 și 52 de ani, dintre cele implicate, au fost conduse la sediul Poliției Orașului Ulmeni pentru audieri.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare.

Te-ar putea interesa

CONTINUARE ATAC LA BORŞA: SMS-uri cu ameninţări cu moartea primite după atacul din noaptea trecută

Vasile Dale

CEL MAI FRIG MARAMUREŞ: -21 grade Celsius la Târgu Lăpuş (video)

Redactie

VIDEO/FOTO: Mame și copii refugiați din fața războiului din Ucraina sunt găzduiți la Târgu Lăpuș și Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult