BREAKING NEWSRecomandateTara Codrului

CA-N FILME: Două familii din Țicău s-au bătut pe ritmuri de manele. Au intervenit trupele speciale ale S.A.S. (actualizare)

A fost bătaie ca-n filme aseară în cartierul de rromi din localitatea maramureșeană Țicău. Conform primelor informați un bărbat alături de doi dintrei fiii lui au ascultat muzică la intensitate maximă. Doi dintre vecini au mers la ei și i-au rugat să dea mai încet muzica. De aici a început bătaia.

Cei 5 au început să se lovească reciproc dar și să distrugă diferite bunuri. În sprijinul celor două tabere s-au alăturat și alte persoane. Polițiștii de la Secția 3 Fărcașa s-au deplasat la fața locului. În sprijinul lor au venit și luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Maramureș. Doar mascații au reușit să îi liniștească.

Patru dintre cei implicați au fost duși la sediul Poliției Ulmeni. Aceștia au depus plângere penală. Totodată polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea liniștii și ordinii publice, lovire și alte violențe, distrugere și amenințare.

Actualizare – IPJ Maramureş

Aseară, 14 iunie, în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în localitatea Țicău a avut loc un scandal.

La fața locului, polițiștii au constatat că în fața unui imobil, a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane, pornind de la faptul că trei dintre acestea ascultau muzică la intensitate mare.

Scandalul a fost aplanat de către luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și polițiști din cadrul Secției 3 Fărcașa.

Patru persoane cu vârste cuprinse între 18 și 52 de ani, dintre cele implicate, au fost conduse la sediul Poliției Orașului Ulmeni pentru audieri.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare.

Te-ar putea interesa si

Elevi din Maramureș prezenți la Olimpiada Națională de Fizică. Află rezultatele obținute

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: El este ”cagulatul” care a legat doi soți în miez de noapte la Moisei și i-a jefuit

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Cisternă cu lapte lovită la Seini de trenul internaţional Baia Mare – Viena

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.