BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

DESCINDERI ÎN MARAMUREŞ: Percheziţii la persoane bănuite de furt calificat. Poliţiştii au găsit droguri la una dintre locaţii

La data de 15 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău – Biroul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au pus în executare trei mandate de percheziţie, în judeţul Maramureş, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsiă de Codul penal.
În urma activităţilor de cercetare efectuate de poliţişti, rezultă suspiciunea că, la data de 29 aprilie a.c., două persoane au pătruns, folosind chei potrivite, într-o locuinţă situată în municipiul Zalău, de unde ar fi sustras bunuri şi valori, cauzând un prejudiciu de 5.000 lei.

La una dintre locaţiile percheziţionate, au fost găsite şi ridicate substanţe vegetale susceptibile de a avea efecte psihoactive, motiv pentru care a fost sesizată structura specializată în combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri/substanţe psihoactive, pentru continuarea cercetărilor.

Poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru administrarea întregului probatoriu.

Facem precizarea că efectuarea în continuare şi punere în mişcare a acţiunii penale sunt etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul de nevinovăţie.

Te-ar putea interesa si

EXPERIENȚE DE NEUITAT ÎN CEA MAI VESELĂ TABĂRĂ DIN JUDEȚUL SATU MARE – TABĂRA DE NOAPTE CAIACSMILE. ÎNSCRIERILE SE OPRESC CURÂND

Vasile Dale

EXCLUSIV: INCONSTIENTI LA VOLAN – LINIUTE PE BULEVARDUL BUCURESTI DIN BAIA MARE IN DIMINEATA DE CRACIUN (VIDEO)

Vasile Dale

IPJ MARAMURES: Minivacanţa de Revelion fără evenimente deosebite

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.