Eveniment

FOTO: Bărbat grav accidentat de un tractor la Bixad. A fost transportat de urgenţă în Baia Mare

Astazi, în jurul orei 08:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale unei persoane, implicată într-un accident rutier, în localitatea Bixad.
La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș, o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean și a fost solicitat în sprijin aerian elicopterul de la Jibou.
În accident a fost implicat un tractor cu un singur pasager.
Odată ajunse la fața locului forțele profesioniste au extras victima de sex masculin, în vârstă de 69 de ani, în stare inconștientă și necooperantă și a fost predată echipajului SMURD fiind transportată cu elicopterul la Unitatea de Primiri Urgențe Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Trei garaje au ars azinoapte în Baia Mare. Alte trei incendii în Vișeu de Sus și Hoteni

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Doi tineri i-au atacat pentru a doua oară gospodăria de pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare. Acum în miez de noapte (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

SURPRINSĂ DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE: O femeie fură alimente de pe rafturile unui magazin din Sighetu Marmaţiei (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.