BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO EXCLUSIV – BAIA MARE: Reținut de Poliție după ce a furat o Dacia 1300 și s-a plimbat cu ea prin oraș

Polițiștii au fost alertați ieri, la orele prânzului, printr-un apel la 112, despre faptul că o mașină a fost furată. Între timp, proprietarii autoturismului au cerut ajutorul cetățenilor pe rețelele de socializare.

Autoturismul furat, o Dacia 1300, a fost văzut în mai multe locuri prin oraș până când polițiștii au reșit să dea de el și, implicit, de cel care a furat mașina.

Conform informațiilor noastre suspectul prins ar fi avut un comportament extrem de ciudat, astfel că a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe pentru a se stabili dacă a consumat sau nu substanțe stupefiante.



La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 23 de ani din Baia Mare, care a relatat faptul că o persoană i-a încredinţat maşina pentru a se plimba cu ea

Ce spune Poliția

Ieri, 17 iunie, ora 16.55, polițiștii din Baia Mare, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras un autoturism din faţa imobilului de domiciliu. La fața locului, polițiștii au identificat apelantul ca fiind un bărbat de 38 de ani, iar în urma activităților informativ operative desfăşurate, în jurul orei 18.00, autoturismul sustras a fost identificat pe strada Iuliu Maniu din municipiu.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 23 de ani din Baia Mare, care a relatat faptul că o persoană i-a încredinţat maşina pentru a se plimba cu ea. În cauză, în urma probatoriului administrat polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

ActualMM

Te-ar putea interesa si

NESIMTIRE LA MOISEI PE DN18: MERGEA CU VITEZA IAR ZAPADA APOASA A ARUNCAT-O DIRECT PE PIETONII DE PE TROTUARE SI CASE (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

VIDEO – Protest spontan al șoferilor Bolt în Baia Mare. Și-au închis aplicațiile și nu au mai luat nicio cursă

Vasile Dale

EXCLUSIV: Imagini terifiante! Doi oameni striviţi în staţia de autobuz de la mall de un tânăr din Buciumi care conducea un BMW (video şocant)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult