Eveniment

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ: Cod galben de caniculă în Maramureş

COD GALBEN. Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic. Interval de valabilitate: 23, 24 și 25 iunie.

În intervalul menționat valul de căldură va cuprinde treptat toată țara, iar disconfortul termic va fi ridicat. Miercuri (23 iunie), va fi caniculă în Banat, Crișana, Oltenia, Maramureș și în vestul și nord-vestul Transilvaniei, iar joi și vineri (24 și 25 iunie) în toate regiunile. Maximele termice se vor situa, în general, între 33 și 37 de grade, iar local minimele nocturne nu vor coborî sub 20 de grade (nopți tropicale).Notă: Îndeosebi în regiunile estice și sud-estice, la deal și la munte, mai ales după-amiaza și seara, instabilitatea atmosferică se va accentua și se vor semnala averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și căderi de grindină.


COD PORTOCALIU. Fenomene vizate: val de căldură și disconfort termic accentuat. Interval de valabilitate: 23 iunie
Zone afectate: județele Caraș-Severin, Timiș, Arad, Bihor și Satu Mare.

În județele Caraș-Severin, Timiș, Arad, Bihor și Satu Mare, valul de căldură se va intensifica, va fi caniculă și disconfortul termic accentuat. Se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse frecvent între 37 și 39 de grade, iar în cursul nopții nu vor coborî, în general, sub 22…25 de grade.

Notă: Joi și vineri (24 și 25 iunie), disconfortul termic se va accentua și în Oltenia, Maramureș și cea mai mare parte a Transilvaniei.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO – INTERVENŢIE LA TĂUŢII DE SUS: Bărbat accidentat de copacul pe care-l tăia în Pădurea Valea Gordanului – ACTUALIZARE

Redactie

TRAGEDIE LA ARDUZEL: Un bărbat şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie

Vasile Dale

Deși avea un bebeluș de 10 luni în brațe, și-a înjunghiat concubina în zona Gării CFR din SEINI apoi a fugit. A fost arestat preventiv (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult