Eveniment

BAIA SPRIE: Un bărbat i-a încredințat fiului de 16 ani autoturismul pentru a-l conduce

Aseară, 21 iunie, ora 20.50, în timp ce polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Baia Sprie efectuau serviciul de supraveghere și control trafic rutier pe strada Ignișului din oraș, au observat un autoturism care circula din direcția Baia Mare – Baia Sprie, care a frânat brusc în apropierea echipajului de poliție.
În acel moment, polițiștii au început urmărirea acestuia cu autospeciala de poliție, având în funcțiune sistemele luminoase, deoarece autoturismul în cauză a plecat în marșarier de la locul frânării.

Ajunși lângă autoturism, poliţiştii au observat cum două persoane de sex masculin și-au schimbat locurile în autoturism, respectiv, un tânăr de 16 ani, care se afla la volanul autoturismului, respectiv, tatăl său, un bărbat de 48 de ani, care era pe scaunul din dreapta-față.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tatăl minorului, i-a încredințat autoturismul fiului său, deși știa că acesta nu deține permis de conducere.
În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.

*****

Acțiunea polițiștilor din cadrul Biroului de Ordine Publică Baia Mare

Ieri, 21 iunie, între orele 11:00-14:00, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au pus în aplicare o acţiune pe linia combaterii cerşetoriei pe raza Municipiului.
În cadrul acțiunii au fost identificate 10 persoane care apelau la mila publică.
Acestea au fost sancționate contravențional conform Legii 61/1991, cu amenzi în valoare totală de 1.200 de lei.
Polițiștii îndeamnă cetățenii să nu le mai ofere acestor persoane sume de bani sau alte bunuri, deoarece prin aceste gesturi, acest fenomen va lua amploare.

*****

Polițiștii Serviciului Rutier mereu în acțiune…

În perioada 20-21 iunie, polițiștii Serviciului Rutier au organizat o acţiune pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză, pe D.N. 1C Baia Mare-Ilba, Baia Mare-Satulung, precum și pe D.N. 18 Moisei – Petrova.
În cadrul acțiunii au fost verificate 115 autovehicule și a fost constatată o infracțiune rutieră.
Pentru neregulile constatate, au fost aplicate72 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 52.000 de lei.
Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a 17 permise de conducere, din care 16 pentru viteză excesivă.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA POIENILE DE SUB MUNTE: BARBAT CARBONIZAT INTR-UN INCENDIU IZBUCNIT LANGA SEDIUL POLITIEI DE FRONTIERA

Vasile Dale

Tată și fiu bătuți în stradă. Agresorii din Fersig duși în arestul Poliției

Vasile Dale

Horia Chiş, arestat preventiv. Psiholoaga, pusă sub control judiciar

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.