BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO / ACTUALIZARE: Accident pe strada Victoriei. Două persoane lovite pe trecerea pentru pietoni

Un accident rutier s-a produs cu puţin timp în urmă în Baia Mare, pe strada Victoriei, spre stadion.

Din primele informaţii, evenimentul rutier s-a soldat cu două victime, doi pietoni loviţi pe trecere. La faţa locului intervin echipaje SMURD, ambulanţa, poliţia.

Actualizare

ACTUALIZARE:

Potrivit ultimelor informații, în accident au fost răniți doi pietoni. Din fericire, rănile suferite de aceștia au fost ușoare. Șoferul unei autoutilitare care se deplasa pe strada Victoriei, dinspre “Casa Albă” spre Parcul Municipal, nu a luat în seamă culoarea roșie a semaforului de dinaintea trecerii de pietoni, moment în care a lovit o femeie și un bărbat angajați în traversarea străzii, regulamentar, pe trecere la culoarea verde a semaforului.

Cele două victime de 42, respectiv 32 de ani au fost transportate la spital pentru investigații medicale, însă au fost externate la scurt timp.

De asemenea, polițiștii au descoperit că autoutilitara nu avea ITP valabil. Atât șoferul cât și victimele au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. (ActualMM.ro.)

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE / GALERIE FOTO: Maşină în flăcări lângă sediul Poliţiei Recea

Vasile Dale

STOP CONTRABANDA DIN UCRAINA: 300 de noi camere speciale de supraveghere donate de BAT au intrat în dotarea Poliției de Frontieră Române pentru întărirea sistemului de supraveghere a frontierei

Vasile Dale

Admitere Poliţie 2023 la școlile postliceale ale MAI. Calendar admitere şi probe de concurs

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.