BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: RECUNOȘTINȚĂ – Poliția Locală Baia Mare a sprijinit o băimăreancă într-un moment dificil al vieții (galerie foto)

Polițiștii locali din Baia Mare au primit o sesizare despre faptul că într-un apartament de pe bulevardul Independenței din Baia Mare, proprietarul adună gunoaie și de depozitează în interior. Locatarii s-au plâns de faptul că mirosul era insuportabil în tot blocul din cauza caniculei de zilele acestea care s-a abătut asupra municipiului Baia Mare.

La fața locului aceștia au constat că toate aspectele sesizate s-au adeverit. Imediat polițiștii locali au încercat să rezolve situația, însă nu prea aveau cu cine. Proprietarul era cunoscut cu afecțiuni psihice și nu prea avei cu cine să te înțelegi. Polițiștii locali au luat legătura cu fiica acestuia pe care au sprijinit-o înclusiv cu curățarea apartamentului de gunoaiele adunate. Femeia a ținut să le adreseze mulțumiri polițiștilor locali din Baia Mare pentru implicare și sprijinul acordat:

”Bună ziua! Vă rog să mă scuzați! Vreau doar să vă transmit profunda mea recunoștință pentru sprijinul acordat. Vă mulțumesc mult de tot!!! Să vă dea Dumnezeu multă sănătate și numai bucurii! E reconfortant să știi și să simți, în calitate de cetățean, că ești protejat de autoritățile locale și că le pasă și că sunt acolo, să stabileasca ordinea și să te ajute când ai o problemă (gravă sau mai puțin gravă) pe care oricât ți-ai dori, tu, ca simplu individ, nu o poți rezolva apelând la omenia și empatia semenilor. VĂ MULȚUMESC DIN SUFLET!!!! Cu mult, MULT respect și recunoștință, Lavinia”

Te-ar putea interesa si

A fost lansată aplicația pentru mobil Ghișeul.ro, prin care românii pot să își plătească online taxele și impozitele

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: BĂTRÂNĂ UCISĂ CU TOPORUL – El este principalul suspect în crima care a șocat Maramureșul. Detalii șocante! Consumator de ”legale”?!

Vasile Dale

EXCLUSIV: Poliţişti de la Rutieră ameninţaţi cu moartea de un şofer din Baia Mare – ACTUALIZARE

Redactie

1 mesaj

Cristina Suciu iulie 3, 2021 at 6:29 pm

Așa este , apelul a fost dat de către locatarii unui apartament inundat din cauză faptului ca tatăl doamnei cu mulțumirile și-a înfundate toate scurgerile ! Mirosul era de ani de zile și plângeri împotriva domnului , iar eroina acestei povești a ignorat toate telefoanele date de către administrația blocului . Nu mirosul era problema , ci inundația unui apartament și a unui magazin .

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.